ΑΒ Βασιλόπουλος: Όταν οι άλλοι τα βάφουν Black, στην ΑΒ κάνουμε και White Friday!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, όταν οι άλλοι τα βάφουν “Black”, εμείς κάνουμε και “White Friday”.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ γιορτάζει για μια ακόμη χρονιά το “Black Friday” με συμφέρουσες προσφορές και πολλαπλά οφέλη για όλους μέσα από προωθητικές ενέργειες στο Click2Shop, τα AB Touchpoint και το δίκτυο καταστημάτων ΑΒ

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες που επιλέγουν τον κόσμο του Click2Shop για τις αγορές τους, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 5 ευρώ στο e-καλάθι τους για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ με τη χρήση του ειδικού κωδικού MYBLACKFRIDAY*. Και για εσάς που αναζητάτε την καλύτερη προστασία Pampers, βρείτε την καλύτερη προσφορά της χρονιάς, με έκπτωση έως -72% στις μηνιαίες συσκευασίες Pampers, σε σχέση με την τιμή της μικρής συσκευασίας**.  

Παράλληλα, για εκείνους που αξιοποιούν τα AB Touchpoint μέσα στα καταστήματα του δικτύου για να κερδίσουν έξτρα πόντους AB Plus, τους περιμένουν δύο νέα κουπόνια***
1 οδοντόβουρτσα 360 Black medium COLGATE & 1 οδοντόκρεμα Max White Charcoal 75ml, με όφελος 0,75 ευρώ και δώρο 25 πόντους AB Plus
1 σετ ξυρίσματος Flex 5 Hybrid BIC με ανταλλακτικά & 1 αφρό ξυρίσματος sensitive 250ml, με όφελος 2,40 ευρώ και δώρο 80 πόντους AB Plus.  

Τα νέα κουπόνια AB Touchpoint είναι διαθέσιμα από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου, με την ενέργεια να «τρέχει» μέσω Viber και SMS σε περίπου 200.000 πελάτες. Εσείς που δεν πήρατε το  μήνυμα όμως, μην τα βάψετε «μαύρα», καθώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τη χρήση της κάρτας AB Plus στα καταστήματα που διαθέτουν AB Touchpoint.

Φέτος όμως, η Βlack Friday στα ΑΒ είναι ακόμα πιο ανατρεπτική… γίνεται και «λευκή» με μοναδικές προσφορές σε λευκά είδη και όχι μόνο! Έτσι, για δύο ημέρες, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, μπορείτε να επιλέξετε πετσέτες από 100% βαμβάκι έως 3 ευρώ το τεμάχιο και πουπουλένια παπλώματα Laura Ashley με δώρο 100 πόντους AB Plus, ενώ για τις χειμερινές σας αποδράσεις θα βρείτε τις βαλίτσες καμπίνας French Bull μόνο με 19,95 ευρώ. 

Μόνο στα ΑΒ! Πού αλλού; 

* Το ειδικό κουπόνι MYBLACKFRIDAY ισχύει για μια παραγγελία ανά πελάτη έως 30/11 στις 23:00. 
** Η προσφορά Pampers αφορά τις μηνιαίες συκευασίες, σε σχέση με την τιμή ανά πάνα στη μικρή συσκευασία, με βάση την προτεινόμενη τιμή λιανικής. 
*** Τα συγκεκριμένα κουπόνια AB Touchpoint μπορούν να συνδυαστούν παράλληλα με τις προσφορές του φυλλαδίου, όπως για παράδειγμα με την αγορά προϊόντων Colgate μπορείτε να επωφεληθείτε με έκπτωση -35% και με την αγορά δύο προϊόντων κερδίζετε 20 πόντους AB Plus. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζετε ακόμα περισσότερα.
 
80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 500 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ