ΑΒ: Γεύσεις Ελλάδας από τη Μακεδονία

ΑΒ: Γεύσεις Ελλάδας από τη Μακεδονία

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στη Μακεδονία μέσα από τα καταστήματα ΑΒ

Σε κάθε προϊόν των ντόπιων παραγωγών της, σε κάθε συνταγή της φημισμένης κουζίνας της, συνυπάρχουν αρμονικά αιώνες επιρροών. Κάθε γεύση κρύβει μέσα της μια μοναδική σύνθεση γνώσης και φαντασίας, που την κάνει απολαυστική και γι’ αυτό περιζήτητη! Η Μακεδονία αποτελεί τον “ουρανίσκο” της γευστικής μας ταυτότητας και από τις 15 Οκτωβρίου και για περίπου ένα μήνα, η ΑΒ Βασιλόπουλος και οι Γεύσεις Ελλάδας τη φέρνουν στο τραπέζι μας. 

Εκλεκτά κρασιά από το Αμύνταιο και τη Δράμα περιμένουν να τα συνδυάσετε με περίφημα τυριά ΠΟΠ από τα Γρεβενά και τη Χαλκιδική, αλλά και με εξαιρετικά λουκάνικα από βουβαλίσιο κρέας που εκτρέφονται κοντά στη λίμνη Κερκίνη, καθώς και με μπριζόλα καπνιστή κρασάτη με φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης σε συνδυασμό με κόκκινο ντόπιο κρασί ή με φιλέτο γαλοπούλας με διαλεχτά καρυκεύματα ψημένο σε ξυλόφουρνο από τη Δράμα.

Και από τη βραβευμένη σειρά “Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, θα βρείτε φασόλια γίγαντες ελέφαντες από τη Δυτική Μακεδονία, ρεβίθια μικρόσπερμα από τα Γρεβενά, φακές ψιλές Κοζάνης, πλιγούρι και άλλα διαλεχτά όσπρια, καθώς και αλεύρι για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πίτες, γλυκά και συνοδευτικά. Και για το πρωινό σας, πευκόμελο από τη Χαλκιδική και μέλι Θάσου, μαρμελάδες φράουλα και ροδάκινο, αλλά και τσουρέκι πραλίνα “ΑΒ Επιλογή” από τη Θεσσαλονίκη. Συνδυάστε τα με τον ελληνικό καφέ Ουζούνογλου με το σαγηνευτικό άρωμα και με παράδοση από τo 1928, βραβευμένος για την ανώτερη γεύση του με 2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2019! 

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στη Μακεδονία μέσα από τα καταστήματα ΑΒ και τις Γεύσεις Ελλάδας! 

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι!  

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος 

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ