ΑΒ: Πώς αναγνωρίζεται ο μοναδικός κόσμος προνομίων της AB Plus και οι λύσεις του ΑΒ Eshop για ευκολία και ταχύτητα με ένα κλικ;

Επιλογές, λύσεις, καινοτόμες ιδέες, για όλους αλλά και για καθέναν ξεχωριστά, που κάνουν τη διαφορά και αναγνωρίζονται! Για ακόμα μία φορά, η  ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε και έλαβε τρεις διακρίσεις  στα Loyalty Awards 2021 για το Πρόγραμμα Πιστότητας ΑΒ Plus και στα e-volution awards 2021 για το αγαπημένο ΑΒ EShop. 

Συγκεκριμένα, στα Loyalty Awards 2021 κατέκτησε: 

Το GOLD Βραβείο για την ενέργεια «Στα ΑΒ, κάθε καλάθι μετράει» στην κατηγορία Best Direct Marketing Campaign. Μια προσωποποιημένη ενέργεια, που σχεδιάστηκε με στόχο την αύξηση της διάδρασης και την ενδυνάμωση της σχέσης με τους πελάτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερες 6ευρες επιταγές ως επιβράβευση για συγκεκριμένο ύψος αγορών.
Το BRONZE Βραβείο για το Πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus στην Ενότητα Best in Loyalty & Engagement και την κατηγορία Food Retail. Μετά από 24 χρόνια σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης, το σχήμα πιστότητας συνεχώς εξελίσσεται, καινοτομεί και ψηφιοποιείται για να παρέχει περισσότερα προνόμια, νέες λύσεις και νέες δυνατότητες που επιβραβεύουν την προτίμηση και τη σχέση εμπιστοσύνης με την ΑΒ και κάνουν τα ψώνια μια εμπειρία συναρπαστική και πιο… προσωπική.

Επιπλέον, στα e-volution awards 2021, που φέτος επιβράβευσαν τους κορυφαίους της δεκαετίας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τιμήθηκε:
Στην κατηγορία «Κορυφαία Ε-Shops της Δεκαετίας» για το ηλεκτρονικό της κατάστημα, AB Eshop. Τον αγαπημένο «προορισμό» για τις καθημερινές online αγορές χιλιάδων πελατών, που σήμερα εξυπηρετεί 31 πόλεις πανελλαδικά με ένα κλικ!
 
Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, η μεγαλύτερη επιβράβευση «κρύβεται» πίσω από το χαμόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών μας, που μας εμπνέουν να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Με αφοσίωση για τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης αγοραστικής εμπειρίας! 

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter





<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ