Από την Γερμανία με αγάπη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμερα παραλάβαμε…Κούτες με τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια από την Γερμανία  και συγκεκριμένα από το KINDER HELFEN KINDERN (ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ), μια ένωση δυνάμεων που δημιουργήθηκε στη Στουτγκάρδη με πρωτοβουλία της κ. Στέλλας Μερικίδου.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και κατά συνέπεια και τα παιδιά της, η κυρία Μερικίδου αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό! Σε συνεργασία με τον κύριο Schempp και τον οργανισμό  «One World Family gGmbH» ξεκίνησαν να μοιράζουν φυλλάδια σε γερμανικά κι ελληνικά σχολεία ώστε όσα παιδιά το επιθυμούσαν να ετοιμάσουν πακέτα με τρόφιμα για τα παιδιά που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα.

Ζήτησαν τη στήριξη εταιριών, φορέων, συλλόγων αλλά και απλών ανθρώπων. Συμμετείχαν σε μια μεγάλη έκθεση όπου παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ενημέρωναν το κοινό για το έργο, τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα στον Οργανισμό. Εκτός από τα τρόφιμα το KINDER HELFEN KINDERN μάζεψε και χρήματα τα οποία εξαργύρωσαν σε δωροεπιταγές για να αξιοποιηθούν και αυτά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η κυρία Μερικίδου, μαζί με τον σύζυγό της, μίλησαν και με τους εθελοντές γιατρούς του Οργανισμού μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και υποσχέθηκαν ότι θα κινητοποιηθούν και για την ιατροφαρμακευτική στήριξη που χρειάζονται τα παιδιά στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του KINDER HELFEN KINDERN μπορείτε να βρείτε στο  https://www.facebook.com/kinderhelfenkinderrn2

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μερικίδου για τη στήριξη που μας παρέχει και που έκανε πράξη το μήνυμα του μικρού μας ιδρυτή: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!»

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ