Βραβείο «Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς» για την COSMOTE

Την κορυφαία διάκριση «Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς», απέσπασε για µία ακόµη χρονιά η COSMOTE στην φετινή απονοµή των βραβείων του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Στην τελετή, που πραγµατοποιήθηκε την περασµένη Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η COSMOTE διακρίθηκε στην κατηγορία «Μεγάλος Οργανισµός».

«Στη νέα ψηφιακή εποχή, όπου όλα γύρω µας αλλάζουν µε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθµούς και οι έξυπνες συσκευές είναι µέρος της καθηµερινότητάς µας, η ανθρώπινη επαφή έχει µεγαλύτερη αξία από ποτέ. Στην Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE, αυτό το πιστεύουµε και το αποδεικνύουµε καθηµερινά. Αξιοποιούµε τις νέες τεχνολογίες για να δηµιουργήσουµε προηγµένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και να φέρουµε σήµερα τις δυνατότητες του αύριο για τους συνδροµητές µας. Θέλουµε να κάνουµε τη ζωή τους καλύτερη, την εξυπηρέτησή τους µοναδική», δήλωσε η ∆ιευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων Οµίλου OTE, κα. Σάντυ Χειλαδάκη.

Η Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE, 13888, προσφέρει µοναδική εµπειρία επικοινωνίας, ενώ εµπλουτίζεται συνεχώς µε πρωτοποριακές λύσεις και νέους τρόπους εξυπηρέτησης, όπως:

• Video κλήση µε εκπροσώπους της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE για ακόµη µεγαλύτερη διάδραση και προσωπική επαφή. Η υπηρεσία παρέχεται και στη νοηµατική γλώσσα.

• COSMOTE UFixIt, για επιτόπου διάγνωση και υποστήριξη µε video stream, µέσω της κάµερας της συσκευής του πελάτη.

• Chat µέσω του Mobile App ή του site, για άµεση και γρήγορη επικοινωνία.

• COSMOTE@YourService, για εξυπηρέτηση χωρίς όρια, για τις σύγχρονες ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης.

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, διοργανώνονται από το ΕΙΕΠ τα τελευταία 8 χρόνια. Ο θεσµός στοχεύει στην επιβράβευση και την προβολή καινοτόµων πρακτικών, οι οποίες υιοθετούνται µε σκοπό τη σύνδεση µε την εκπαιδευτική διαδικασία των οργανισµών & την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τα βραβεία απονέµονται σε εταιρείες/οργανισµούς αλλά και διακεκριµένους επαγγελµατίες από διάφορους κλάδους. 

Πηγή: CSRinGreece

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ