ΕΙΕΠ: Συνέντευξη με τον κ. Γιώργο Σπυρόπουλο, Ανώτερο Διευθυντή Διεύθυνσης Υποστηρικτικών Λειτουργιών Senior Manager-Operations Alpha Bank

Ποιος είναι ο ρόλος της Εξυπηρέτησης στην εταιρεία σας;

Στην Alpha Bank λειτουργούμε με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άριστη κάλυψη των τραπεζικών και επενδυτικών αναγκών των Πελατών μας και την εδραίωση ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

Βάζοντας τις ανάγκες των Πελατών μας στο επίκεντρο της προσοχής μας και με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση των αυξανόμενων προκλήσεων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η Alpha Bank επενδύει στην καινοτομία η οποία αποτελεί προτεραιότητα στρατηγικής σημασίας για εμάς και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ατζέντα της ψηφιοποίησης.

Συνεχίζουμε την πορεία μας σταθερά και ανοδικά σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες λύσεις στους Πελάτες μας, ώστε να έχουν την καλύτερη εμπειρία και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας, τόσο στα Καταστήματα όσο και στα ψηφιακά μας δίκτυα.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η συμβολή του ΕΙΕΠ στην ανάδειξη της αξίας της Εξυπηρέτησης στην Ελλάδα;


Η συμβολή του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών στην ανάδειξη της αξίας της Εξυπηρέτησης είναι πολύ σημαντική. Μέσα από τις δράσεις του αλλά και τον θεσμό των Βραβείων, προωθεί στις εταιρείες και την αγορά τις καινοτομίες στο χώρο της Εξυπηρέτησης, διαχέει τη γνώση, αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές και αναγνωρίζει τα εξαιρετικά επιτεύγματα, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Πελάτες και την εστίαση στην περαιτέρω εξέλιξή τους.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ