ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Τέσσερις Επιχειρηματικές αποστολές σε Διεθνείς Εκθέσεις στη Γερμανία

Νέο κύκλο διοργάνωσης Επιχειρηματικών αποστολών σε Διεθνείς Εκθέσεις Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, αρχίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς οι Διεθνείς Εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία, όσο και σε άλλες χώρες, «επιστρέφουν» και πάλι στις δια ζώσης διοργανώσεις ή και στις εκδηλώσεις με υβριδική μορφή.

Πρόκειται για τους Εκθεσιακούς Οργανισμούς, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο κι οι οποίοι προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες και τους τελευταίους κανονισμούς, που ισχύουν λόγω Covid-19, επιδιώκουν να τονώσουν το ενδιαφέρον της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

H πραγματοποίηση μεγάλων διεθνών εκθεσιακών εκδηλώσεων λειτουργεί ως μοχλός ισχυρής προώθησης της επιχειρηματικής δικτύωσης μεταξύ της παραγωγής – μεταποίησης και της εμπορικής αλυσίδας και συμβάλλει στη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης της εξωστρέφειας.

Στόχος των Επιχειρηματικών αποστολών σε Διεθνείς Εκθέσεις είναι η πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων με ξένες εταιρίες-εκθέτες, που γίνονται με βάση το αντικείμενο, το ενδιαφέρον και τις επιδιώξεις των συμμετεχόντων.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης των Μελών του στο ανταγωνιστικό διεθνές πεδίο, έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα τη διοργάνωση των παρακάτω Επιχειρηματικών αποστολών:
  1. στην κορυφαία, παγκοσμίως, Διεθνή Έκθεση για τη Βιομηχανία Ηλιακής Ενέργειας, The smarter E Europe Restart 2021, στο Μόναχο, στις 6-8 Οκτωβρίου 2021.
  2. στην κορυφαία, παγκοσμίως, Διεθνή Έκθεση της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών Anuga, στην Κολωνία, στις 8-11 Οκτωβρίου 2021.
  3. στη Διεθνή Έκθεση για τα Ακίνητα και τις Επενδύσεις Expo Real, στο Μόναχο, στις 11-13 Οκτωβρίου 2021.
  4. στη Διεθνή Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος IFAT Eurasia, στην Κωνσταντινούπολη, στις 20-22 Οκτωβρίου 2021.
Παράλληλα, προετοιμάζεται το πρόγραμμα για το 2022 με Επιχειρηματικές αποστολές σε Διεθνείς Εκθέσεις Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών καθώς και σε αγορές-στόχους σε διάφορες χώρες και ηπείρους. Για την αποδοτικότερη εκτέλεση των Επιχειρηματικών αποστολών αξιοποιείται το δίκτυο τοπικών συνεργατών και φορέων, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο, έχοντας την υποστήριξη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκόσμιου Δικτύου Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων, το οποίο εκτείνεται σε 92 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω δράσεις και τη συμμετοχή σε αυτές, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ενημερωθεί ΕΔΩ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ