Η ΕΑΕΕ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ΕΑΕΕ εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο συνέχισης των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που εκφράζουν το κοινωνικό αίσθημα του κλάδου, ανακοινώνει τη συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εθελοντικό οργανισμό με πολυσχιδή δράση στην προστασία του παιδιού, σε μια δράση στήριξης χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μεταξύ άλλων λειτουργεί 11 σπίτια για παιδιά σε κίνδυνο και στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η ΕΑΕΕ ως θεσμικός φορέας του ασφαλιστικού κλάδου αναλαμβάνει την κινητοποίηση και την ευαισθητοποίηση του ασφαλιστικού κλάδου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κάλυψη συγκεκριμένων ελλείψεων που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεών του.

Η δράση θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΕΕ και ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηγή: Insuranceworld.gr.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ