Η Cosmote TV θα προβάλει δωρεάν Ευρωπαϊκό παιχνίδι ποδοσφαίρου μέσω του καναλιού της στο Youtube

Η Cosmote TV αναμένεται να μεταδώσει το μεγάλο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Γουλβς δωρεάν μέσω του καναλιού της στο Youtube, προκειμένου να μπορούν να το δουν και όσοι δεν είναι συνδρομητές.ι φίλοι του Ολυμπιακού δε θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που γνωρίζουν και να δουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας τους με αντίπαλο τη Γουλβς, ωστόσο το… δώρο για εκείνους έρχεται από την Cosmote TV που έχει τα δικαιώματα του αγώνα. Και δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους δεν είναι συνδρομητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να βγουν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Sport 24 Radio 103,3 ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο δημοσιογράφος που θα περιγράψει τον αγώνα, η Cosmote TV, κατανοώντας την κρισιμότητα τόσο της κατάστασης με τον κορωνοϊό, όσο και του σπουδαίου αγώνα για τους «16» του Europa League, αποφάσισε να δείξει δωρεάν το παιχνίδι μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Ήταν μια σκέψη που υπήρχε στους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού από την Κυριακή, όταν και έγιναν γνωστά τα μέτρα της κυβέρνησης για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και ένα απ’ αυτά αφορούσε τα γήπεδα και το κλείσιμο των θυρών για δύο εβδομάδες.

Και όπως φαίνεται, θα γίνει πραγματικότητα, αφού περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται ίσως και εντός της ημέρας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του καναλιού.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ