Η Eθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 γέμισε παιδικά χαμόγελα

Μαθητές από το Γυμνάσιο Σκοτούσσας Σερρών  επισκέφθηκαν σήμερα  την Εθνική Τηλεφωνική  Γραμμή SOS 1056, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις του Οργανισμού μας.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον  τόσο για  την ιστορία του μικρού μας ιδρυτή όσο και για τη λειτουργία της Γραμμής SOS 1056 γεγονός που οδήγησε σε μια πολύ εποικοδομητική  για όλους συζήτηση.

Είναι  ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς  να έχουμε την ευκαιρία να ερχόμαστε σε επαφή με μαθητές κάθε ηλικίας και να ακούμε προσεκτικά τις απόψεις, τους προβληματισμούς τους και κυρίως τις προτάσεις τους. Πιστεύουμε ότι  κατά αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε από την πλευρά μας δράσεις που θα  προστατέψουν και θα θωρακίσουν τα παιδιά από πολλούς κινδύνους που καθημερινά μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Για τον λόγο αυτό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  υπέγραψε το 2009  Μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  και πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα  ενημερωτικές συναντήσεις  σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ