Η Mattel στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Mattel ανακοίνωσε την πρώτη “Παγκόσμια Ημέρα Παιχνιδιού”, μια εταιρική πρωτοβουλία που σκοπό έχει να φέρει τη Δύναμη του Παιχνιδιού σε παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η «Παγκόσμια Ημέρα Παιχνιδιού», πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, σε 26 πόλεις. Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Mattel σε γραφεία στη Β. Αμερική, Ασία, Ειρηνικό, Ευρώπη και Λατινική Αμερική συμμετείχαν, υποστηρίζοντας άμεσα 27 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και περισσότερα από 5.500 παιδιά.

Στη Mattel Ελλάδας, 20 εργαζόμενοι επισκέφτηκαν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αμαρουσίου που διαχειρίζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού». Με κέφι και αγάπη βοήθησαν στη διαλογή και την οργάνωση ειδών και τροφίμων, τα οποία προσφέρει εθελοντικά ο κόσμος και υπάρχουν στο Κέντρο Στήριξης, προκειμένου να μπορέσουν να τα διαχειριστούν και να ενισχύσουν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και τα Σπίτια του Οργανισμού, στα οποία μένουν 250 παιδιά.

«Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να μπορούμε να συνεισφέρουμε ενεργά στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, προσφέροντας στήριξη που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Senior Sales Manager Eλλάδας. «Στόχος μας είναι να επιδράσουμε θετικά και μακροπρόθεσμα στις ζωές των παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, σε συνεργασία με τους συνεργάτες και τους εθελοντές μας» δήλωσε ο κ. Ευθύμιος Μακαριάδης, ΗR Manager Greece, Turkey, South Africa & Export Markets, ενώ, συμπλήρωσε, «Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι αποτελεί βασικό κομμάτι στη ζωή των παιδιών, στην ψυχαγωγία, την πνευματική, ψυχολογική και συναισθηματική του ανάπτυξη. Μ’ αυτήν τη φιλοσοφία δημιουργούμε τα προϊόντα μας και προσαρμόζουμε αντίστοιχα τις φιλανθρωπικές μας δράσεις».

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιχνιδιού διοργανώνεται από το Mattel Children’s Foundation, σε μια προσπάθεια να φέρει το παιχνίδι κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ