Η SUPERNAP Italia επιλέγει το EcoStruxure™ της Schneider Electric υψηλή απόδοση και ασφάλεια στο Siziano (PV) data center

Η Schneider Electric ανακοίνωσε ότι η SUPERNAP Italia επέλεξε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματικότητας των λύσεων EcoStruxure™ για το data center της στο Siziano

Δελτίο Τύπου
  • Η εφαρμογή του EcoStruxure της Schneider Electric επιτρέπει απλοποιημένες λειτουργίες και συντήρηση του εξαιρετικά ανθεκτικού κέντρου δεδομένων της SUPERNAP Italia, επιτυγχάνοντας ένα αποτελεσματικό PUE 1,3
  • Η υποδομή παρακολουθείται από το EcoStruxure™, την ανοιχτή, διαλειτουργική, αρχιτεκτονική πλατφόρμα με IoT δυνατότητα
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε ότι η SUPERNAP Italia επέλεξε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματικότητας των λύσεων EcoStruxure™ για το data center της στο Siziano (Pavia).

Η SUPERNAP έχει υιοθετήσει τις τεχνολογίες της Schneider Electric σε διάφορες εγκαταστάσεις της  στο data center που βρίσκεται στο Siziano. Η λύση EcoStruxure που έχει εφαρμοστεί, ενσωματώνει λύσεις διαχείρισης ενέργειας και μονάδες Galaxy VX για απρόσκοπτη παροχή ρεύματος, καθώς και αυτοματισμό κτιρίων με λύσεις ασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, σε συνδυασμό με EcoStruxure IT. Το EcoStruxure™ είναι η ανοιχτή, διαλειτουργική, αρχιτεκτονική και πλατφόρμα του συστήματος με δυνατότητα IoT της Schneider Electric.
 
Το SUPERNAP είναι ένα data center που προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες colocation και διασύνδεσης. Με εμβαδόν 42.000 m2 σε έκταση 100.000 m2, το κέντρο δεδομένων SUPERNAP Italia σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα προηγμένα πρότυπα του data center Switch στο Λας Βέγκας, Tier4 Gold πιστοποιημένο από το Uptime Institute.

«Το EcoStruxure μας βοηθά να συλλέγουμε και να αναλύουμε big data που παράγονται από τις εγκαταστάσεις μας, ακόμη και από απομακρυσμένη τοποθεσία. Χρησιμοποιούμε μια σειρά από graphic dashboards για να δούμε την κατάσταση της ‘υγείας’ του κέντρου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα που συλλέγονται συμβάλλουν στις διαδικασίες αξιολόγησης αλλά και ως σημείο αναφοράς», δήλωσε ο Massimo Mattioli, presales manager της SUPERNAP. «Αυτό το ισχυρό, αξιόπιστο, αποτελεσματικό ‘όχημα’ σε συνδυασμό με τη χρήση περισσότερων από 500 πατενταρισμένων τεχνολογιών Switch επιτρέπει στο κέντρο δεδομένων της SUPERNAP να επιτύχει PUE (Power Usage Effectivity) μόλις πάνω από 1,3, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για μια εγκατάσταση αυτού του μεγέθους. Έτσι, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα μοναδικό περιβάλλον που εγγυάται 100% uptime για φιλοξενία ολοκληρωμένων συστημάτων, παρόχων cloud, μεγάλων εταιρειών αλλά και μικρών επιχειρήσεων». 

Μια επιτυχημένη συνεργασία για ένα ενεργειακά αποδοτικό κέντρο δεδομένων

Οι λύσεις και οι υπηρεσίες της Schneider Electric καλύπτουν το 70% των τεχνολογικών απαιτήσεων ενός κέντρου δεδομένων. Η εγκατάσταση στην πόλη Siziano εφοδιάστηκε με λύσεις EcoStruxure™ που εγγυώνται την ενσωμάτωση native λογισμικού με συσκευές IoT από διαφορετικούς προμηθευτές για εγγύηση υψηλής απόδοσης, διαθεσιμότητας και προστασίας τεράστιου όγκου δεδομένων στον οποίο γίνεται διαχείριση και στη συνέχεια upload στο Διαδίκτυο καθημερινά.

Το EcoStruxure IT Expert πρόκειται για ένα λογισμικό παρακολούθησης εγκατεστημένο για να απλοποιεί τη διαχείριση της hybrid τεχνολογίας πληροφοριών (IT) επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγχουν την κατάσταση των συσκευών τους. 

Τα δεδομένα που συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα EcoStruxure™ της Schneider Electric, ενώ επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση και την πρόβλεψη κινδύνων και κρίσεων που ενδέχεται να προκύψουν, διασφαλίζοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα όλης της υποδομής στην τοποθεσία. Συμβάλλουν επίσης στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, βελτιστοποιώντας την αποδοτικότητα των διαδικασιών και τη βιωσιμότητα της υποδομής, η οποία χρησιμοποιεί 100% ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.

Το EcoStruxure IT αυξάνει την αποδοτικότητα του κέντρου δεδομένων

Η ψηφιακή πλατφόρμα EcoStruxure™ επιτρέπει τη διαχείριση της κρίσιμης υποδομής στην περιοχή Siziano, βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα των συστημάτων, επιτρέπει την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση όλων των εγκατεστημένων τμημάτων, απλοποιεί τη λειτουργία και τη συντήρηση και διασφαλίζει ότι η SUPERNAP επιτυγχάνει τον σημαντικό και φιλόδοξο στόχο του 100% uptime.

«Το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων λύσεων και η εξειδίκευση στον τομέα μας, μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις τεχνολογικές απαιτήσεις των εγκαταστάσεων κέντρου δεδομένων αυτού του επιπέδου. Η επιλογή της Schneider Electric ως προμηθευτή προσφέρει στην SUPERNAP τη βεβαιότητα ότι θα είναι σε θέση να αναπαράγει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της τεχνολογίας -για τα οποία είναι γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες-  και στο ιταλικό data center και να εξασφαλίσει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης για τους πελάτες της», δήλωσε ο Roberto. Esquinazi, Διευθυντής Πωλήσεων – Διευθυντής τμήματος, της Schneider Electric.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο για επιπλέον πληροφορίες: EcoStruxure with SUPERNAP for a secure, efficient database (video).

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ