Θεατρική παράσταση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του παιδιού»: “Έρως και Ψυχή”

«ΕΡΩΣ & ΨΥΧΗ»
Αποκωδικοποιώντας τον Αρχαίο Μύθο της Ιουλίας Πιτσούλη

Η Ομάδα του Θεατρικού Παιχνιδιού του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Πάτρας παρουσίασε χτες Δευτέρα 28 Αυγούστου 2006 με μεγάλη επιτυχία το έργο της Ιουλίας Πιτσούλη «ΕΡΩΣ & ΨΥΧΗ» στο θέατρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» στον χώρο του «Hotel Poseidon Resort? στο Λουτράκι.

Τα παιδιά της Ομάδας απέδωσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το έργο στο θέατρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο του Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου.

Εθελοντές του Συλλόγου απ΄ την Πάτρα, την Κόρινθο και την Αθήνα αλλά και απλοί πολίτες της περιοχής ήρθαν να παρακολουθήσουν, σε ένα κατάμεστο θέατρο την τρίτη κατά σειρά δουλειά των παιδιών.

Τον Μάιο του 2003 τα παιδιά παρουσίασαν το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας» ενώ τον Μάιο του 2004 «Το Γαϊτανάκι» της Ζωρζ Σαρρή.

Η συμμετοχή των εθελοντών του Συλλόγου, μικρών και μεγάλων, στην πραγματοποίηση της παράστασης αυτής ήταν συγκινητική.

Μέλη της Ομάδας Θεατρικού Παιχνιδιού κατασκεύασαν με πολύ μεράκι τα σκηνικά και τα κουστούμια ενώ άλλα επιμελήθηκαν τις χορογραφίες. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Τα παιδιά τίμησε με την παρουσία του εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Hotel Poseidon Resort» στο Λουτράκι για την ευγενική χορηγία του θεάτρου «Ποσειδών».

 

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ