ΙΑΣΙΣ: Events Εθελοντισμού 11-17 Οκτωβρίου 2021

Unlock the future: Εγκαίνια ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

Περιγραφή: Το προσεχές διάστημα 12-14/10 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου μας κτιρίου ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ-Edify Centre-Edify Kids. Πάμε να γεμίσουμε χαμόγελα και να δημιουργήσουμε νέες όμορφες στιγμές στο νέο μας χώρο. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν Open Days, Workshops, LIVE εκπομπή “The Connectians”, Erasmus+ Days, με στόχο να γνωρίσει ο κόσμος το έργο και τις δομές μας.

Έλα με το χαμόγελό σου και τη θετική σου διάθεση να υποδεχτούμε το κόσμο, να τον ενημερώσουμε για το “Connect your City” App και να ολοκληρώσει το challenge που θα έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

Τοποθεσία: Π. Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια

Ημερομηνίες: 12,13,14 Οκτωβρίου 2021

Ώρες απασχόλησης: 12:00-17:00 & 18:00-22:00






Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό! – 17η χρονιά

Περιγραφή: 40 περίπου εθελοντικοί οργανισμοί με εθελοντές θα βρίσκονται σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διεξαχθεί έκθεση δράσεων των συμμετεχόντων φορέων, ενημερωτικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικά/χορευτικά δρώμενα, κοινωνικές δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων της πόλης μας.

Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, ο κατάλληλα επιλεγμένος χώρος, και η συμμετοχή των οργανώσεων με διάφορους σκοπούς αλλά με κοινό στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού φέρνει, όσους μας επισκέπτονται, σε άμεση επαφή μαζί μας, γνωρίζοντάς τους το έργο μας, τις ιδέες μας, την αγάπη για τον εθελοντισμό.

Τοποθεσία: Πλατεία Συντάγματος

Ημερομηνίες: 16 Οκτωβρίου 2021

Ώρες απασχόλησης: 10:00 – 19:00 σε βάρδιες 10:00-14:00 & 15:00-19:00


Athens Digital Art Festival

Περιγραφή: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF) αποτελεί μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού. Στόχος του Athens Digital Arts Festival είναι να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει και να προωθήσει όλες τις όψεις της ψηφιακής δημιουργίας φιλοξενώντας καλλιτέχνες και κοινότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με το πολυεπίπεδο πρόγραμμά του το Athens Digital Arts Festival παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα Εκθέσεων, Προβολών, Live Performances, Workshops και Διεθνών Αφιερωμάτων που παρουσιάζουν έργα τέχνης, τα οποία φέρουν τα χαρακτηριστικά του ψηφιακού μέσου και στοχάζονται πάνω στη γλώσσα και την αισθητική του.

Ένα από τα πλέον οργανικά κομμάτια του ADAF είναι οι εθελοντές. Κάθε χρόνο, εθελοντές από όλη την Ελλάδα (και τον κόσμο) μπαίνουν στην ομάδα και βοηθούν στην πραγματοποίηση και την περάτωση του φεστιβάλ. Η παρουσία σου θα είναι σημαντική στο κομμάτι υποστήριξης και υλοποίησης του event σε διάφορα σημεία (ξενάγηση. υποδοχή προσκεκλημένων, κάλυψη φεστιβάλ, παραγωγή κ.λπ.)

Τοποθεσία:Άρεως 10, Μοναστηράκι

Ημερομηνίες: 13-17 Οκτωβρίου 2021

Ώρες απασχόλησης: 12:00-17:00 & 18:00-22:00

Μάθε περισσότερα: https://www.adaf.gr/


Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στις δράσεις που ενδιαφέρεσαι
μέσω e-mail στο volunteers@iasismed.eu ή 6946088665 . 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ