Κάρτες Χριστουγέννων του Συλλόγου

ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ? ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος, παιδιά μέλη του Συλλόγου μας από Αθήνα και επαρχία αλλά και εθελοντές γραφίστες και ζωγράφοι μας χάρισαν σχέδιά τα οποία θα αποτελούν τις Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Συλλόγου μας.

Κάθε κάρτα κι ένα χαμόγελο που τις ?γιες Μέρες των Χριστουγέννων θα χαρίσει ζεστασιά στις καρδιές των παιδιών που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου μας, σας δίνετε η ευκαιρία να συμβάλετε και εσείς στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζουμε.

Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο ζητούν μία στέγη που να τους προσφέρει την αγάπη και τη ζεστασιά που έχουν στερηθεί. Γονείς που αγωνιούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί τους. Πολλά παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και έχουν ανάγκη από αίμα. Μικρά παιδάκια που λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν και είναι αναγκασμένα να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, ζητούν τη συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων του Συλλόγου μας που βρίσκονται εκεί.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση του έργου μας,
 στείλτε Ευχές με νόημα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πηγή: «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ