Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Απριλίου στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο αντίστοιχα, η παρουσίαση του νεοσύστατου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Περιφέρειας Κρήτης, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων.
 
Στις συναντήσεις συμμετείχαν πλήθος φορέων και ιδιωτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη μέχρι τώρα δράση του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στην Περιφέρεια Κρήτης, τους επόμενους στόχους καθώς και για τις ανάγκες που υφίστανται.
 
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους και η υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά που πρόκειται άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να θέσει στη διάθεση των παιδιών της Περιφέρειας με έδρα το Ηράκλειο.
 
Ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο Galaxy και τον κ. Οικονόμου για τη φιλοξενία της Συνάντησης στο Ηράκλειο καθώς και τον κ.  Κωνσταντίνο Φραγάκη, Γενικό Διευθυντή Ξενοδοχείου Mirabello Beach & Village για τη φιλοξενία της Συνάντησης στον Άγιο Νικόλαο.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πελακανάκη, Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και τα μέλη για την εξαιρετική συνεργασία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ