Νέα Cosmote TV για προσωποποιημένη εμπειρία θέασης

Η Cosmote παρουσιάζει τη νέα Cosmote TV για προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, που για πρώτη φορά συνδυάζει το live πρόγραμμα καναλιών με το on demand περιεχόμενο. Με τη νέα streaming υπηρεσία, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλο το premium περιεχόμενο της Cosmote TV, μέσα από τηλεοράσεις, smartphones, tablets, laptops και PCs. 

Η νέα Cosmote TV παρέχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση περιεχομένου σε έως δύο συσκευές, ενώ για την πρόσβαση στο περιεχόμενο, οι συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν έως πέντε ξεχωριστά προφίλ. Είναι προσβάσιμη μέσα από Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία και καλώδια), μέσα από app για φορητές συσκευές και browser για PCs/laptops, ενώ πλέον διατίθεται και ως εφαρμογή για Samsung Smart TVs. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για download περιεχομένου σε φορητές συσκευές. 

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, με τη χρήση artificial intelligence, η streaming υπηρεσία της Cosmote TV κάνει προτάσεις στους χρήστες, με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν. Επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέσω της streaming υπηρεσίας, παρέχεται 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι Cosmote Sport 4K.

Πηγή: Daily Fax
Πηγή εικόνας: https://marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ