Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης της GENESIS Pharma

Το Δ.Σ. της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στη συνεδρίαση του Ιουλίου εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Πρόεδρο τον επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνο Ευριπίδη, ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ελληνικής εταιρείας φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας GENESIS Pharma.

O κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης ανέφερε σχετικά: «Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ο ρόλος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Η ανασυγκρότηση της χώρας επιβάλλει σήμερα την υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου με επίκεντρο μια σύγχρονη, ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα. Μια επιχειρηματικότητα που βασίζεται στην καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και την εταιρική υπευθυνότητα. Δεσμευόμαστε πως, σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε αρωγοί των πολλών νέων ταλαντούχων ανθρώπων που επιλέγουν το δρόμο του επιχειρείν και θα εργαστούμε εντατικά για την ενίσχυση και προβολή της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας».

Ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του London Business School στην Ελλάδα, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου από το 2000. Το 2006 ο κος Ευριπίδης έλαβε το βραβείο του «Δυναμικά Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό «Entrepreneur of the Year».

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 από καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες, με στόχο να αναδείξει και να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, όπως εκφράζεται μέσα από την επιχειρηματική δράση και το όραμα νέων ανθρώπων. Έχει θεσπίσει τα Ετήσια Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ, με τα οποία τιμώνται νέοι επιχειρηματίες για την πορεία τους και τη δέσμευσή τους στην καινοτομία, την εταιρική υπευθυνότητα, τη διεθνή δραστηριότητα. Πραγματοποιεί τακτικά Ημερίδες και Συνέδρια και συμμετέχει ενεργά στο Entrepreneurial Research Consortium, με σκοπό την ανταλλαγή πληροφόρησης και γνώσης σχετικά με την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και διεθνώς.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ