Ο ΤΙΤΑΝ ενισχύει τη δράση AMBER ALERT

O Όμιλος TITAN υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της οποίας δεσμεύεται να ενισχύσει τη δράση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης και απαγωγής ανηλίκων AMBER ALERT.

Με δεδομένο ότι, σε περιπτώσεις εξαφάνισης ή απαγωγής παιδιών, κρισιμότατο ρόλο διαδραματίζει η άμεση και έγκυρη ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ελλάδα -με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας- ο ΤΙΤΑΝ αναλαμβάνει για κάθε περιστατικό AMBER ALERT να προωθεί τη σχετική πληροφόρηση έγκαιρα και σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία-αποδέκτες. Στο πλαίσιο της δέσμευσης αυτής, ο ΤΙΤΑΝ θα ενημερώνει άμεσα και θα συντονίζει τη δράση όλων των Κέντρων Δραστηριότητας που διαθέτει στην Ελλάδα (4 εργοστάσια τσιμέντου, περισσότερες από 30 μονάδες σκυροδέματος, περισσότερα από 15 λατομεία-ορυχεία, 4 σταθμούς διανομής/αποθήκες τσιμέντου, τα Κεντρικά Γραφεία κ.λπ.).

Στην κοινή αυτή δράση θα συμμετέχουν πάνω από 600 συνεργάτες-αυτοκινητιστές της Εταιρείας στην ελληνική επικράτεια, καθώς και το σύνολο των συναδέλφων που κινούνται οδικώς κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία ΤΙΤΑΝ για την πολύτιμη συμμετοχή της στον αγώνα για την ανεύρεση ακόμα περισσότερων εξαφανισμένων παιδιών.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ