Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του και αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί σε όλη την Ελλάδα ο εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποφάσισε να αναλάβει μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας του ΤΕΡΝΑ Α.Ε. την ανακατασκευή του νέου κτιρίου του Οργανισμού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βροχίτσας του Δήμου Ιάρδανου, στο Νομό Ηλείας.

Το εν λόγω κτίριο θα λειτουργήσει ως «Προσωρινό κέντρο υποδοχής παιδιών σε κίνδυνο» καθώς και ως «Κέντρο συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», συνεχίζοντας τον αδιάκοπο και καθημερινό αγώνα του για την καταπολέμηση των προβλημάτων των παιδιών, βρίσκεται κοντά σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, διαβίωσης, συμπεριφοράς, κακοποίησης και παραμέλησης, με τη βοήθεια και τη στήριξη των εθελοντών και χορηγών του.

Με τη συνεισφορά του αυτή, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ  αναγνωρίζει το πολύτιμο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα εκφράζει για μία ακόμη φορά τη προσήλωσή του στο όραμα της διαρκούς κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς. Ένα όραμα που μετουσιώνεται σε πράξη τόσο μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου στους τομείς των κατασκευών, της παραγωγής ενέργειας, της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων και των παραχωρήσεων, όσο και μέσα από τη σταθερή επιλογή του για  μέγιστη δυνατή ανταπόδοση κοινωνικού «μερίσματος», ιδιαίτερα σε περιοχές όπου αναπτύσσει τη δράση του.


     
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ