Ο όμιλος ADECCO στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε εχθές ο όμιλος ADECCO παρέδωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού επιταγή αξίας 110.000 δολαρίων, ποσό που συγκεντρώθηκε από την τεράστια επιτυχία του προγράμματος Win4Youth 2011!

Ο όμιλος ADECCO το 2011 επέλεξε να αφιερώσει το Win4Youth σε 3 φορείς σε όλο τον κόσμο, ένας εκ των οποίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Όπως ανάφερε στη συνέντευξη τύπου ο κ. Χρήστος Μισαηλίδης, Zone Director Eastern Europe & Middle East του Ομίλου Adecco και Διευθύνων Σύμβουλος Adecco Ελλάδας.

«Το πρόγραμμα Win4Youth 2011 είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς για εμάς στην Ελλάδα ήταν σε μεγάλο βαθμό «προσωπική υπόθεση». Η παρουσία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανάμεσα στους φορείς που θα λάμβαναν την οικονομική ενίσχυση από το πρόγραμμα ήταν για εμάς κινητήριος δύναμη για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να συνεισφέρουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην επιτυχία αυτή. Δεν είναι τυχαίο πως η Adecco Ελλάδας έλαβε την τρίτη θέση παγκοσμίως σε χιλιόμετρα ανά συμμετέχοντα. Οι αξίες που διέπουν τον όμιλο και τους εργαζομένους του, όπως το ομαδικό πνεύμα, η αφοσίωση στην επίτευξη υψηλών στόχων και η ευαισθητοποίηση όσον αφορά κοινωνικά μη προνομιούχες ομάδες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αδιαφορία προς το πρόγραμμα Win4Youth. Γνωρίζουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στην ενίσχυση της δράσης του».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αφήγηση του κ. Γιώργου Σούλη, εργαζομένου στην ADECCO, ο οποίος συμμετείχε στην ποδηλασία κατά την ανάβαση του Mont Ventoux!

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Adecco και προσωπικά κάθε εργαζόμενο σε αυτήν για την πρωτοβουλία να συμμετέχουν και να στηρίξουν εμπράκτως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσα από αυτό το τόσο πρωτότυπο και δύσκολο εγχείρημα!

Καλωσορίζουμε την ADECCO στην μεγάλη μας οικογένεια και ευελπιστούμε σε νέες κοινές ενέργειες για τα παιδιά!

Λίγα λόγια για το Win4Youth 2011:
Κάθε χρόνο στο πλαίσιο του θεσμού Win4Youth επιλέγεται ένα άθλημα, στο οποίο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του ομίλου παγκοσμίως. Ο όμιλος Adecco «ανταμείβει» τη συμμετοχή τους συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση φορέων που στόχο έχουν την υποστήριξη νέων ανθρώπων με δυσκολία στην ένταξη στην αγορά εργασίας και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος γι’ αυτούς.

Το 2011 ο θεσμός του Win4Youth περιελάμβανε αγώνες ποδηλασίας. Το πρόγραμμα Win4Youth 2011 έληξε με θριαμβευτική επιτυχία αφού επιτεύχθηκε 3 φορές ο αρχικά καθορισμένος στόχος ξεπερνώντας τα 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα σε ποδηλατικές διαδρομές. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν σε τρεις φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Se Essa Rua Fosse Minha στη Βραζιλία, Roterkeil.net στις Φιλιππίνες και στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα.

Μετά την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια το 2011, έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα Win4Youth 2012 με βασικό άθλημα το τρίαθλο. Τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία είναι τα τρία αθλήματα στα οποία θα επιδοθούν εφέτος οι εργαζόμενοι του ομίλου Adecco για να συγκεντρώσουν χρήματα που θα ενισχύσουν τέσσερις νέους φορείς, The Library Project στην Κίνα, L’ Heure Joyeuse στο Μαρόκο, The Foundation for Youth Development στη Νέα Ζηλανδία και To Walk Again στο Βέλγιο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ