Συνεργασία InDigital με OgilvyOne για τη Milner

InDigital: Συνεργασία με OgilvyOne για τη Milner

Η InDigital, σε συνεργασία με την OgilvyOne, ολοκλήρωσε με επιτυχία την προωθητική ενέργεια «20 Χρόνια Milner», παρέχοντας τον μηχανισμό αναγνώρισης αποδείξεων, ο οποίος βασίζεται στην εξειδικευμένη τεχνολογία ψηφιακής επικύρωσης αποδείξεων DRVS (Digital Receipt Validation System). 

Η τεχνολογία έδωσε την δυνατότητα στους καταναλωτές να φωτογραφίσουν την απόδειξη αγοράς ενός προϊόντος Milner, να την αποστείλουν μέσω Facebook Messenger ή της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας και να μάθουν στιγμιαία αν κέρδισαν κάποιο από τα πολλά δώρα της προωθητικής ενέργειας. Η τεχνολογία DRVS επικυρώνει τις αγορές καταναλωτών και διανέμει οποιαδήποτε προσφορά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. 

Είναι ιδανική για χρήση σε προωθητικές εκστρατείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προγράμματα επιβράβευσης Buy One – Get One, loyalty programs, κουπόνια και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προώθησης.

Η InDigital ΑΕ αποτελείται από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του ’90 στο χώρο της πληροφορικής και της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών. Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν: Ψηφιοποίηση αρχείων & τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνων, σύστημα διαχείρισης εγγράφων & ροής εργασιών, απομακρυσμένες πιστοποιημένες ψηφιακές υπογραφές, τρισδιάστατη ψηφιοποίηση & εφαρμογές Virtual Reality & Augmented Reality, διαδικτυακές πλατφόρμες διαχείρισης αιτήσεων & ομάδων καθώς και τη μοναδική υπηρεσία αυτόματης απομαγνητοφώνησης ιατρικών γνωματεύσεων.

Πηγήadvertising

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ