Τα ΑΒ Food Tours ξεκίνησαν και μας φέρνουν γλυκιές κι αλμυρές επιλογές για snacking, μόνο στα ΑΒ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο. Για εμάς, το φαγητό είναι μια μοναδική εμπειρία, ένα «ταξίδι» που κρύβει συναρπαστικές μυρωδιές, νόστιμες επιλογές και νέες τάσεις. Με τα AB Food Tours ξεκινάμε τη γευστική μας περιπέτεια με στόχο να προτείνουμε ιδιαίτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, με σύνθημα «Let’s Snack», φέρνουμε τα πιο λαχταριστά αλμυρά και γλυκά σνακ, μόνο στα ΑΒ

Τα ΑΒ Food Tours μας, ξεκινούν από την Ελλάδα για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης, να ανακαλύψουν και να φέρουν σε επιλεγμένα καταστήματα, 62 από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Εκλεκτές σοκολάτες με ιδιαίτερες γεμίσεις, τραγανά γλυκά και αλμυρά ποπ κορν, σπάνιοι ξηροί καρποί με εξωτικές γεύσεις, λαχταριστά αλμυρά και γλυκά μπισκότα, είναι μόνο μερικές από τις πεντανόστιμες επιλογές που έρχονται στα ειδικά stands επιλεγμένων καταστημάτων μας.

Ανακαλύψτε τους 62 κωδικούς μοναδικής νοστιμιάς από όλο τον κόσμο και αφήστε την ΑΒ να σας ταξιδέψει στη γεύση! 

Γιατί οι πιο συναρπαστικοί συνδυασμοί γεύσεων δεν είναι πλέον μακριά…είναι μόνο στα ΑΒ! 

Let’s snack!
Μάθετε περισσότερα στο  https://www.ab.gr/products/food-tours

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 500 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: https://www2.ab.gr/80xronia

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ