Τεχνολογία ψηφιακής επικύρωσης αποδείξεων από την Indigital στην Ελλάδα

Συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία TPG Rewards εξασφάλισε η Indigital Α.Ε. για την αποκλειστική παροχή της εξειδικευμένης τεχνολογίας ψηφιακής επικύρωσης αποδείξεων ‘DRVS’ (Digital Receipt Validation System) στην ελληνική αγορά. 

Το Σύστημα Αυτόματης Επικύρωσης Αποδείξεων DRVS επικυρώνει και παράλληλα αναγνωρίζει αυτόματα, μέσω των σχετικών αποδείξεων, τις αγορές προϊόντων από τους  καταναλωτές, οι οποίοι μπορεί να συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες εταιρειών, σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν αυτές  δραστηριοποιούνται (π.χ. τρόφιμα, ψυχαγωγία κ.α.). Στη συνέχεια, ο καταναλωτής, μπορεί να λαμβάνει μέσα σε λίγα λεπτά στο κινητό του επιπλέον δώρα και προσφορές  ως επιβράβευση για την αγορά του. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει τρία απλά βήματα: 

  1.  Αγορά του προϊόντος, για το οποίο ισχύει τη δεδομένη στιγμή μία προσφορά,
  2.  Πληρωμή στο ταμείο και παραλαβή απόδειξης 
  3. Προβολή της απόδειξης σε συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, τον οποίο υποδεικνύει η εταιρεία που πραγματοποιεί την προσφορά. Μέσα σε λίγα λεπτά το σύστημα αναγνωρίζει και πιστοποιεί ότι η συγκεκριμένη απόδειξη περιλαμβάνει το προϊόν με το οποίο  συνδέεται  μία προσφορά και ο καταναλωτής λαμβάνει την επιβράβευση του ψηφιακά, στο κινητό του. Το σύστημα ενδείκνυται τόσο για ψηφιακά όσο και για φυσικά δώρα – προσφορές. 
Η τεχνολογία DRVS είναι ιδανική για χρήση σε προωθητικές εκστρατείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προγράμματα επιβράβευσης (loyalty programs), κουπόνια, δώρα με την αγορά (1+1) και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προώθησης. 

Στις ΗΠΑ, εταιρίες όπως οι  Nestle, Procter & Gamble, Kellogg’s, Mars, Unilever, Coca Cola, Pepsico, Johnson & Johnson κ.α., χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μέθοδο της TPG Rewards ώστε να συνδέσουν brands με τους καταναλωτές.

Η TPG Rewards Inc (receiptmarketing.com) είναι διεθνώς αναγνωρισμένη αμερικάνικη εταιρεία στο χώρο της προώθησης ανταμοιβών και προγραμμάτων πιστότητας. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Η Indigital ΑΕ (indigital.gr), αποτελεί ένα νέο εγχείρημα από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του ’90 στο χώρο της πληροφορικής και της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών. Διαθέτει καινοτόμες 3D εφαρμογές για την ψηφιοποίηση αντικειμένων και χώρων (virtual tour), εξειδικευμένες τεχνολογίες και εργαλεία Big Data & Data Analytics καθώς και τη μοναδική υπηρεσία αυτόματης απομαγνητοφώνησης ιατρικών γνωματεύσεων. 
 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ