Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ιθάκη είναι το πρώτο εστιατόριο που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Πρωτόκολλο CoVid Shield

Με το επίπεδο “Excellent”

Δελτίο Τύπου

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ιθάκη, που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με μοναδική πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα της Βουλιαγμένης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, είναι το πρώτο εστιατόριο που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Πρωτόκολλο CoVid Shield, με επίπεδο “Excellent”, επιβεβαιώνοντας ότι:
  • Λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόζει τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
  • Παρέχει τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
  • Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιεί με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους, για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
  • Ενημερώνει και καθοδηγεί κατάλληλα όλους όσους εισέρχονται στο εστιατόριο, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Το εστιατόριο Ιθάκη, είναι ένα εστιατόριο με Ιστορία, που δεν σταματά να εξελίσσεται και προσφέρει στους επισκέπτες του μία πραγματικά ολοκληρωμένη και ασφαλή γαστρονομική εμπειρία ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, πιστοποιημένο από την TÜV AUSTRIA Hellas. Επίσης είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο ISO 9001:2015. 

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: 
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ