«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Παραγωγών και Λαϊκών Αγορών

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το Σωματείο Παραγωγών και Λαϊκών Αγορών «Άγιος Γεράσιμος» παρέδωσε 50 τόνους τρόφιμα στο Κέντρο Διαχείρισης και Διανομής Προϊόντων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή του Ρέντη Αττικής (Εγκαταστάσεις Ο.Κ.Α.Α.) στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του. 

Κατά την παράδοση των τροφίμων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών και Λαϊκών Αγορών «Άγιος Γεράσιμος» κος Φίλιππος Σελίμης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής κα Παναγιώτα Παππά, ο Πρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κος Μιχάλης Τσιφάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού κος Γιάννης Διάκος, το Μέλος του Σωματείου χειρουργός οδοντίατρος κος Νίκος Σιδηρόπουλος καθώς και πολλά μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στη συγκέντρωση των τροφίμων. 

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής ήταν παρών ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού με οχήματα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για τη μεταφορά αγαθών (φορτηγά ψυγεία, εξειδικευμένα ψυγεία για τη μεταφορά φαρμάκων κ.λ.π.).

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνει στα Σπίτια του αλλά και των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει. 

Μετά το πέρας της παραλαβής, όλοι μαζί επισκέφτηκαν το Σπίτι του οργανισμού στο Μοσχάτο όπου γευμάτισαν με τα παιδιά και πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι γεμάτο Χαμόγελα!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ