«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσων ταξιδεύουν στο Αιγαίο για δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από πρόσκληση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσων επισκέπτεται την Κάσο, την Κάρπαθο, τη Χάλκη, το Καστελόριζο, την Τήλο και τη Ρόδο. Η δράση υλοποιείται και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. 

Η κινητή ιατρική/οδοντιατρική μονάδα του Οργανισμού, από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου με τα Μέλη Εθελοντές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσων θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών.

Στόχος του οργανισμού είναι να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των νησιών της άγονης γραμμής, ιδιαιτέρα τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί ιδιαιτέρα τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσων για την πρόσκληση και για τη μακρόχρονη συνεργασία. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την άριστη συνεργασία, τη φιλοξενία και τη διατροφή του προσωπικού. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία: 
● Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου 
● Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου 
● Τους Δήμους Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου, Μεγίστης και Τήλου

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ανεκτίμητη συμβολή τους στις ακτοπλοϊκές εταιρείες: 
● Anek Lines S.A (Πειραιάς Κάσος-Διαφάνι-Χάλκη–Ρόδος)
● SuperFast Ferries/Blue Star Ferries (Ρόδος–Καστελόριζο–Τήλος–Πειραιάς) 
οι οποίες για ακόμα μία φορά στηρίζουν τη δράση Προληπτικής Ιατρικής που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις των ανθρώπων του Οργανισμού και της κινητής ιατρικής/ οδοντιατρικής μονάδας για τα παιδιά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ