3ο Athens Bike Festival 2012 powered by OTE – COSMOTE

Περισσότερα από 30.000 άτομα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απόλυτο ποδηλατικό τριήμερο στο πλαίσιο του 3ου Athens Bike Festival, το οποίο διεξήχθη με την υποστήριξη των ΟΤΕ-COSMOTE.

Από τις 14-16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων οι φίλοι του ποδηλάτου συμμετείχαν σε διαδραστικές εκδηλώσεις, και μυήθηκαν σε έναν εναλλακτικό τρόπο κίνησης μέσα στην πόλη.

Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν ήταν εκείνες των OTE-COSMOTE, με τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου (4-12 ετών) να έχουν την τιμητική τους με την ενέργεια «Μάθε παιδί μου ποδήλατο». Περισσότερα από 1.000 παιδιά ποδηλάτησαν σε ειδική πίστα που είχε στηθεί στο χώρο του Φεστιβάλ υπό την επίβλεψη ειδικών γυμναστών και πήραν μια πρώτη γεύση από τους κανόνες οδηγικής συμπεριφορά που θα πρέπει να τηρούν όταν μετακινούνται με το αγαπημένο τους μέσο.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες επισκέπτες, συμμετείχαν στη δεύτερη δράση «Βόλτες με το ποδήλατο με τον ΟΤΕ και την COSMOTE», όπου συνοδευόμενοι από υπεύθυνους του Φεστιβάλ, πήγαν ποδηλατοβόλτα (test ride) γύρω από το Γκάζι.

Το 3o Athens Bike Festival έδωσε την ευκαιρία τόσο στα μέλη της ποδηλατικής κοινότητας όσο και στους εν δυνάμει ποδηλάτες να μάθουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 2.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν το φεστιβάλ μετακινούμενοι με το ποδήλατό τους.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ