3ο Συνέδριο Women In Digital – It’s a Woman’s Digital World!

Με πολύ μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στο 3o Συνέδριο Women In Digital, το ετήσιο meeting point της ελληνικής γυναικείας Κοινότητας, αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου.

Μετά από δύο χρόνια online μετάδοσης, το μοναδικό συνέδριο που διασυνδέει και δίνει βήμα σε διακεκριμένες γυναίκες από τον χώρο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας, της Βιομηχανίας, του Λιανεμπορίου και του Digital Marketing, πραγματοποιείται σε φυσικό χώρο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Η Μαρία Τσιαδή, θα εκπροσωπήσει την Global Sustain, ως ομιλήτρια στη θεματική: Diversity, Equity, Inclusion & Allyship for all με τίτλο «Building inclusive cultures with proxy metrics».

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο, εδώ: https://womenindigital.gr

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: 210 7007230 ή μέσα από τη σελίδα μας: https://globalsustain.org/contact/

Το Women in Digital έρχεται ξανά τον Μάρτιο του 2023, πιο ώριμο, πιο έμπειρο, πιο πρωτότυπο και δημιουργικό. Kαι κυρίως ζωντανό.

Μετά από δύο χρόνια online μετάδοσης, το μοναδικό συνέδριο που διασυνδέει και δίνει βήμα σε διακεκριμένες γυναίκες από το χώρο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας, της Βιομηχανίας, του Λιανεμπορίου και του Digital Marketing, πραγματοποιείται σε φυσικό χώρο με ανανεωμένη ατζέντα, hot θέματα, βραβεύσεις και networking και φυσικά χρήσιμα workshops με ό,τι πιο νέο για τις τάσεις και την «εργαλειοθήκη» των Women In Digital, in Tech, in e-Commerce, in STEM…

Το Women In Digital 3 είναι το ετήσιο meeting point της ελληνικής γυναικείας Κοινότητας. Για τις γυναίκες στην Τεχνολογία και γύρω από την Τεχνολογία.

Κάντε εγγραφή εδώ για να συνδεθείτε με ηγέτιδες της Τεχνολογίας, με τις πρωτοπόρες της Καινοτομίας, τις υποστηρίκτριες της διαφορετικότητας και τις δημιουργούς αλλαγών. Ζήστε ασυναγώνιστες ευκαιρίες δικτύωσης και αποκτήστε πρόσβαση στις γνώσεις που χρειάζεστε για να είστε πιο αποτελεσματικές/οί στον ρόλο σας, στην ομάδα σας και να προωθήσετε την αλλαγή στον οργανισμό σας.

Η Βιομηχανία της Τεχνολογίας είναι αλληλένδετη με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα και χρειάζεται  προοδευτική σκέψη, δημιουργικότητα, έμπνευση, όραμα και ενσυναίσθηση, στοιχεία που έχουν αποδείξει οι Γυναίκες ότι μπορούν να «προσθέσουν» στην Αγορά, την Επιστήμη, την Έρευνα, τους Θεσμούς, το Εμπόριο και το Επιχειρείν. Όμως το ποσοστό συμμετοχής των Γυναικών στο πλήρες φάσμα του STEM υπολείπεται ακόμη για να φτάσει το 50-50 και ο διάλογος πρέπει να τεθεί σε νέα βάση προκειμένου να υπάρξει ισορροπία και ένα δυνατό μείγμα ανθρώπινου δυναμικού.

Στόχος του συνεδρίου είναι:​

  • – Να αναδείξει τις δεξιότητες ζήτησης σε επαγγέλματα Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Μηχανικής και Marketing που μπορούν να κάνουν το ίδιο καλά και οι γυναίκες
  • – Να διασυνδέσει ηγέτιδες επαγγελματίες, μέντορες, ερευνήτριες, επιχειρηματίες και στελέχη από όλους τους χώρους με επίκεντρο, κοινό παρονομαστή το Digital και την Τεχνολογία.
  • – Να εμπνεύσει και να μοιραστεί την εμπειρία, τις προκλήσεις και τις συμβουλές πετυχημένων Γυναικών που χρησιμοποιούν την Τεχνολογία ως συστατικό της επιτυχίας τους.
  • – Να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά Γυναικών να περάσουν τα σύνορα στην καριέρα τους και να γίνουν μέλη της μεγάλης Κοινότητας του STEM.

Απευθύνεται σε:​

  • – Επαγγελματίες, γυναίκες αλλά και άνδρες, από πολλαπλούς τομείς όπως Sciences, Technology, IT, Engineering, Mathematics, Digital Marketing, Customer Support, Sales, Communications κ.α. που μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και να προωθήσουν εσωτερικά νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα – με στόχο την υιοθέτηση του diversity και του inclusion
  • – Στελέχη της Πολιτείας, των Θεσμών, των ενδιαφερόμενων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ΜΚΟ
  • – Φοιτητές, τελειόφοιτους πανεπιστημιακής / μεταπτυχιακής εκπαίδευσης που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας και ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για επιμόρφωση των τελευταίων τάσεων πάνω στον τομέα της Tεχνολογίας.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ