Τα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS μέσω της πρωτοβουλίας Give with Grace

Μέσα από το πρόγραμμα «Give with Grace», τα Grace Hotels προσφέρουν $1 για κάθε διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία Grace Mykonos και Grace Santorini στα Παιδικά Χωριά SOS. Αντίστοιχα, όσοι επισκέπτες επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μπορούν να δωρίσουν το ίδιο ποσό για κάθε νύχτα διαμονής στα ξενοδοχεία Grace Hotels.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεισφοράς τους, τα Grace Hotels έχουν ορίσει συγκεκριμένα γεύματα και ποτά, από τις πωλήσεις των οποίων μέρος των εσόδων θα διατίθεται για το συγκεκριμένο σκοπό. Παράλληλα, διαθέτουν προς πώληση μία σειρά από χειροποίητα ασημένια βραχιόλια, τα οποία φέρουν το σήμα «Give with Grace» και έχουν φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Η πρωτοβουλία «Give with Grace» υλοποιείται σε όλα τα ξενοδοχεία των Grace Hotels και των Aria Hotels, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σε κάθε χώρα που λειτουργούμε πρόγραμμα. Παράλληλα, και μέσω ενός ειδικού προγράμματος πρακτικής άσκησης, τα ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δίνουν την ευκαιρία στα νέα παιδιά μας να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

Η Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού οργανισμού, όπως είναι τα Παιδικά Χωριά SOS, ως μέρος των φιλανθρωπικών μας πρωτοβουλιών στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Ευελπιστούμε οι επισκέπτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη μικρή αλλά ελπιδοφόρα προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα παιδιά του κόσμου που χρειάζονται τη στήριξή μας».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ