Η Diastasis σας καλωσορίζει στο e-shop της, το… Artedition!

Η Diastasis σας καλωσορίζει στο e-shop της ARTEDITION, όπου θα βρείτε την πρώτη μας συλλογή.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Artedition.gr και ανανεώστε το χώρο σας με κάτι μοναδικό!

Στο Artedition.gr by Diastasis θα βρείτε μια προσεκτικά διαλεγμένη συλλογή από διακοσμητικές προτάσεις, ειδικά για εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε κάτι μοναδικό, κάτι που θα έχει κατασκευαστεί ειδικά για εσάς! Ανανεώστε το χώρο σας και επιλέξτε να κάνετε ξεχωριστά δώρα μέσα από τη συλλογή μας.

Το Artedition.gr φιλοξενεί προτάσεις από νέους, ταλαντούχους δημιουργούς που σχεδιάζουν τα έργα τους έχοντας πάντα ως στόχο την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα. Με αυτούς τους στενούς συνεργάτες, έχουμε τη χαρά να εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συλλογή μας με νέες, αποκλειστικές, φρέσκες, και τολμηρές ιδέες.

Αποκλειστικά πρωτότυπες ιδέες.

Επιλέξτε μέσα από ιδέες που ανανεώνονται συνεχώς και αποκτήστε αυτό που σας ταιριάζει και θα κάνει το χώρο σας μοναδικό.

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο συνδυάζοντας αισθητική και απλότητα. Ανακαλύψτε έξυπνα και ιδιαίτερα μηνύματα για τον τοίχο, που θα δώσουν χαρακτήρα σε κάθε χώρο.

Ανανεώστε την καθημερινότητά σας με ξεχωριστά plexiglass χρηστικά αντικείμενα. Γιορτάστε με χριστουγεννιάτικες αυτοκόλλητες κατασκευές σχεδιασμένες αποκλειστικά για το Artedition.

Μέχρι 31/01/2021 βρείτε τα προϊόντα μας με έκπτωση 20% με τη χρήση του κωδικού: XMAS20ART

Μάθετε περισσότερα εδώ

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ