ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Για τις 17 έως 22 Απριλίου 2023 μεταφέρθηκε η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής

Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU, για τις 17 με 22 Απριλίου 2023 στο Μόναχο, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δομή της BAU παραμένει ίδια και όσοι εκθέτες είχαν κλείσει θέσεις -μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και αρκετές ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις- θα μεταφερθούν αυτόματα οι συμμετοχές τους για τον Απρίλιο του 2023.

Σημειώνεται ότι η BAU ανέβαλε για τρεις μήνες αργότερα τη διεξαγωγή της, μετά από σχετική απόφαση, που ωρίμασε ύστερα από συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και των εκθετών. Ο Dr. Reinhard Pfeiffer, Αναπληρωτής CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η BAU είναι η κορυφαία έκθεση του κλάδου της και στόχος μας είναι να φέρουμε εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο ξανά κοντά, εδώ στο Μόναχο. Με αυτή μας την απόφαση, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες και συμμετέχοντες τη μέγιστη ασφάλεια στον προγραμματισμό τους».

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την BAU, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bau-muenchen.com.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου /Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ