Η Global Sustain στην 5η έκδοση CSR Reports της Direction

Η Global Sustain αναγνωρίζοντας την αξία της δημοσίευσης των Απολογισμών Αειφορίας συμμετέχει και φέτος ενεργά στην έκδοση της Direction CSR Reports.

Στην ειδική έκδοση ο Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain, κ. Μιχάλης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, οι αυξανόμενες ανάγκες των stakeholders έχουν οδηγήσει στην εισαγωγή νέων προτύπων αλλά και στην αναβάθμιση υφιστάμενων, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές λογοδοσίας, αποδεικνύοντας παράλληλα μια  κατασταλαγμένη φιλοσοφία Αειφορίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η υιοθέτηση του προτύπου GRI-G4 από όλο και περισσότερους οργανισμούς είναι ενδεικτική της τάσης αυτής». Ολόκληρο το άρθρο του κ. Σπανού βρίσκεται στο παράρτημα.

Στην έκδοση υπάρχει παρουσίαση του Απολογισμού Αειφορίας της Global Sustain, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μια φορά την έμπρακτη δέσμευσή της στην αειφορία αλλά και τη διαφάνεια.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνεται ενημέρωση για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα e-learning που δημιούργησε σε συνεργασία με τη DigiMagix με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αειφορία»

Τέλος, η Global Sustain για μια ακόμα χρονιά ως GRI-data partner, ανέλαβε την καταγραφή των απολογισμών και τη συμπλήρωση του σχετικού πίνακα της έκδοσης, στον οποίο αναφέρονται περιληπτικά στοιχεία για τους απολογισμούς του 2013.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ