ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ένας από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες λιανικής στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το kariera.gr

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε ως ένας από τους ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το kariera.gr. Τα ευρήματα αναδείχθηκαν μέσα από σχετική έρευνα που παρουσίασε το siteσταδιοδρομίας, παρουσιάζοντας την ΑΒ μεταξύ των 10 Εργοδοτών Επιλογής στη λιανική, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία που δίνει και τις δράσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία για αυτόν τον σκοπό και οι οποίες αναγνωρίζονται από τους εργαζομένους.

 

Ειδικότερα, το kariera.gr, αξιολογώντας το Employer Brand 86 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της λιανικής, παρουσίασε τα ευρήματα που προέκυψαν μέσα από μελέτη του τμήματος Employer Branding Solutions, η οποία ανέδειξε τους εργοδότες επιλογής όπως αυτοί επιλέχθηκαν από τους υποψήφιους και επαγγελματίες του κλάδου στην Ελλάδα.

 

Η έρευνα επικεντρώθηκε στους εξής πυλώνες:

 

  • – Τι ξεχωρίζει τον κάθε εργοδότη

 

  • – Συνέπεια και Συνοχή στην παρουσία σε κανάλια προβολής

 

  • – Career Site

 

  • – Candidate Experience

 

Στο ίδιο πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε έρευνα όπου 1.805 επαγγελματίες και πιθανοί υποψήφιοι του κλάδου της λιανικής ρίχνουν φως στο τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει ελκυστικό έναν εργοδότη και κατηγοριοποιούν τις 86 εταιρείες σύμφωνα με 8 διαφορετικά κριτήρια:

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ