ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Επένδυση 12 εκατ. ευρώ στο «Δαχτυλίδι»

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα- ναυαρχίδα της εγκαινίασε στην Λεωφόρο Κηφισιάς η ΑΒ Βασιλόπουλος, παρουσιάζοντας την επόμενη ημέρα των σούπερ μάρκετ της.

Τις πόρτες του άνοιξε επίσημα σήμερα Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, το νέο κατάστημα – ναυαρχίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 34 και Οδός Ρωμανού Μελωδού) κοντά στον κόμβο Αμαρουσίου- το λεγόμενο «Δαχτυλίδι». Όπως ανέφερε χθες σε συνάντηση με δημοσιογράφους o επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος Νίκος Λαβίδας πρόκειται για συνολική επένδυση ύψους 12 εκατ. ευρώ, αν και όπως τόνισε ο αρχικός σχεδιασμός κυμαινόταν περί τα 7-8 εκατ. ευρώ.

Ο αρχικός σχεδιασμός, βέβαια, προέβλεπε την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος 2 χρόνια νωρίτερα αλλά η περίοδος της πανδημίας καθώς και διάφορες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις άλλαξαν άρδην τα δεδομένα. Χαρακτηριστικό είναι πως στο οικόπεδο του ιδρύματος Μιμηκόπουλου έγινε ακόμη και εκτεταμένος έλεγχος από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, καθώς στο οικόπεδο βρέθηκαν ψήγματα πήλινων δοχείων από παλιά κεραμουργεία, που λειτουργούσαν στην περιοχή.

Πλέον όμως όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε ένα σύγχρονο κατάστημα 2.800 τ.μ. σε ένα ενιαίο επίπεδο με φρέσκια αισθητική και νέα τμήματα με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και ψηφιακές υπηρεσίες. Όπως ανέφερε ο κ. Λαβίδας στο νέο κατάστημα έχουν αναπτυχθεί όλα τα concept της αλυσίδας ενώ προσφέρεται σχεδόν το σύνολο του κωδικολογίου της ΑΒ Βασίλοπουλος, καθώς οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περίπου 20.000 κωδικούς.. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και πολλά exclusive brands, με την αλυσίδα να διατηρεί περίπου 60 τέτοιου είδους αποκλειστικές συνεργασίες.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ