Αναστασία Σιδέρη, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικών Υποθέσεων, Coca-Cola Ελλάς A.E.

Η Αναστασία Σιδέρη έχει στο ενεργητικό της 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ. Είναι μέλος του Δικτύου Εταιρικής & Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και παράλληλα του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Τροφίμων και Ποτών.

Από το 2002 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων για την Διεύθυνση της Μεσογείου, στην Coca-Cola Ελλάς Α.Ε.

Ξεκίνησε την καριέρα της τo 1986, ως Διευθύντρια Προϊόντων Crest/Always στην Procter & Gamble. Το 1989 μετακινήθηκε στην ΦΑΓΕ ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ στα προϊόντα γιαούρτης, ενώ από το 1989 έως το 1995 ήταν Διευθύντρια Μάρκετινγκ στον όμιλο Μπουτάρη (Βοσινάκης, United Distillers και Καμπάς).

Στη συνέχεια, και μέχρι το 1997, συνέχισε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ στο όμιλο Φιλίππου, όπου αργότερα ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας Ανάπτυξης νέων προϊόντων της ΕΒΓΑ. Από το 1998 μέχρι και το 2000 εργάστηκε ως Διευθύντρια Εταιρικής Ανάπτυξης στην DHL Ελλάς, ενώ μέχρι το 2002 ήταν Διευθύντρια Επικοινωνίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Αναστασία είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ