Μιχάλης Ζιγλής, Supply Chain and Services Director της Κωτσόβολος – Dixons South-East Europe

Ο Μιχάλης Ζιγλής είναι Supply Chain and Services Director στην Dixons South -ast Europe (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Electro World, Support 360) που ανήκει στον μεγαλύτερο πολυεθνικό όμιλο ηλεκτρικών στην Ευρώπη, Dixons Retail, με πάνω από 1.200 καταστήματα και παρουσία σε 26 χώρες.

Έχει την ευθύνη για τις λειτουργίες Logistics και Διανομών της εταιρίας, την υποστήριξη πελατών πριν και μετά την πώληση, καθώς και την ανάπτυξη και προώθηση όλων των υπηρεσιών της εταιρείας. Είναι επίσης υπεύθυνος για θέματα ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής αειφορίας.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί για την ΕΛΧΥΜ Α.Ε. (μέλος του ομίλου εταιριών 3E) ως Υπεύθυνος Supply Chain, έχει διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας και ISO σε αρκετές επιχειρήσεις, έχει αρθογραφήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής συνεδρίων σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ είναι εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας και εξυπηρέτησης πελατών.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ) και κατέχει δίπλωμα Corporate Finance for Decision-making (Association of International Accountants / U.K.). Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.<BACK