Κωστής Κατσακιώρης, Client Relations Director, Global Sustain

O Κωστής Κατσακιώρης κατέχει τη θέση του Director Client Relations στη Global Sustain. Εργάζεται 31 χρόνια στον τομέα της Συμβουλευτικής και της Επικοινωνίας έχοντας εργαστεί και συνεργαστεί με την ΕΡΤ, το BBC World Service και το Radio France International. Έχει εργαστεί επίσης ως Διευθυντής Σύνταξης, Marketing και Product Manager σε μεγάλους εκδοτικούς Ομίλους, όπως Δάφνη Επικοινωνίες, Motorpress Hellas και έχει δημιουργήσει καινοτόμες πλατφόρμες social media έχοντας την αρωγή και χορηγία μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και τηλεφωνίας.

Με την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία ασχολείται από το 2006, με αρθρογραφία και ανάπτυξη έχοντας συνεργαστεί με πολλές εταιρείες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ως Business Development Director του Κέντρου Αειφορίας CSE. Διαθέτει πιστοποίηση από το Global Reporting Initiative (GRI), και είναι μέλος του Social Return on Investment (SROI) Network και μέλος τοπικών και διεθνών δικτύων και οργανισμών εταιρικής υπευθυνότητας και αειφορίας. 

Tα τελευταία 2 χρόνια συνεργάστηκε με τη SARGIA Partners σαν Client Relations Director ασχολούμενος με θέματα Ηγεσίας και Διοικητικών Ομάδων.

Έχει διδάξει σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγγράμματά του για το ραδιόφωνο διδάσκονται σε σχολές.

Για την προσφορά του στον πολιτισμό και την ενημέρωση έχει τιμηθεί από το Ελληνικό Κράτος, ενώ το Γαλλικό Κράτος του έχει απονείμει τα διάσημα του Ιππότη του Ακαδημαικού Φοίνικα.

Μιλά ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ