Αλεξάνδρα Παναγιώτου, CEO και Ιδρύτρια της ORAMIQUE

Η Αλεξάνδρα Παναγιώτου είναι επιχειρηματικός και προσωπικός μέντορας, ομιλήτρια παρακίνησης, συντονίστρια, βασική, θεματική και κεντρική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις και δρομέας πολύ μεγάλων αποστάσεων. Η Άλεξ μεταβάλει τις ζωές των ανθρώπων. Βοηθάει εταιρικές ομάδες καθώς και μεμονωμένα άτομα να θέσουν και να πετύχουν τους στόχους τους, να αναπτύξουν τις δυνάμεις τους, να αναπτύξουν την ισορροπία τους, βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητά τους. Υποστηρίζει τους πελάτες της να διακριθούν με μεγάλες επιτυχίες, σταθερότητα και ευτυχία για τους ίδιους αλλά και τις ομάδες τους, και σε πολλές περιπτώσεις να πετύχουν πολύ περισσότερα από τους στόχους τους. Η συνεργασία της με ανώτερα στελέχη και με τις ομάδες τους, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών στον επιχειρηματικό και ιατρικό κόσμο – όπως και άτομα που βρίσκονται σε δίλλημα, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο – της προσέδωσε την ικανότητα και φήμη της ειδικού στην επαγγελματική και προσωπική βιωσιμότητα, παροχή κινήτρων, θετικής στάσης και μακροχρόνιας επιτυχίας. Η Αλεξάνδρα βιώνει τα διδάγματά της και η ενέργειά της είναι απαράμιλλη, προσπαθώντας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της στα άτομα και στις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται παγκοσμίως. Επιπλέον είναι μια διεθνή χαρισματική ομιλήτρια TEDx. 

Το υπόβαθρο της Άλεξ βασίζεται στην ψυχολογία, φιλοσοφία και κοινωνιολογία η δε ιστορία της είναι πηγή έμπνευσης και αποτελεί κίνητρο, μέσω της οποίας απέκτησε μεγάλη εμπειρία να υπερνικά τα εμπόδια και τις δυσκολίες στο διάβα της, με την απίστευτη θετικότητα και ενέργεια που τη διακατέχει. Έχοντας τρέξει ενδεχομένως πολύ περισσότερα χιλιόμετρα απ’ ότι άλλοι άνθρωποι έχουν οδηγήσει – συμπεριλαμβανομένων διαδρομών αντοχής 400 χιλιομέτρων και 315 χιλιομέτρων χωρίς στάση – η Άλεξ αντλεί δύναμη από τις ασυνήθιστες και εκλεκτές παγκόσμιες αθλητικές της επιτυχίες, ούτως ώστε να βελτιώνει τις επαγγελματικές της ικανότητες και τα προγράμματα που προσφέρει. Επιπλέον η ακραία αντοχή της στους αγώνες βοήθησε στο να αντιμετωπίσει από διαφορετική οπτική γωνία τα σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά εμπόδια που εμφανίστηκαν με τη αναπάντεχη διάγνωση καρκίνου μαστού και την απομάκρυνση ενός κακοήθους όγκου στα τέλη του 2017.  

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους υποβλήθηκε σε πλήρη χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια άλλη επεμβατική θεραπεία, ωστόσο όπως και με προηγούμενες προκλήσεις στη διαδρομή της, η Άλεξ αντιμετώπισε και αυτήν την πρόκληση με αισιοδοξία, δύναμη και ενέργεια, βάζοντας στο πρόγραμμά της ξανά τους αγώνες δρόμου κατά το διάστημα της χημειοθεραπείας και συνεχίζοντας κατά τη διάρκεια όλων των θεραπειών της. Από το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στο βάθρο, νικήτρια στην κατηγορία ηλικίας της σε σημαντικούς αγώνες.

Η Άλεξ με την εργασία της επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα. Η ιστορία της είναι ένα δείγμα πως αν προσεγγίζουμε τη ζωή με θετική συμπεριφορά και είμαστε πρόθυμοι να αλλάξουμε και να προσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας και τον τρόπο ζωής μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα τυχόν εμπόδια πολύ πιο αποτελεσματικά, πετυχαίνοντας τους περισσότερους από τους στόχους μας και απολαμβάνοντας τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ