ΔΕΗ: Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

 

Η συγκεκριμένη διάκριση βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξήγαγε ο οργανισμός Great Place to Work Hellas.

ΗΔΕΗ Ανανεώσιμες αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ως εξαιρετικό περιβάλλον για εργασία καθώς απέκτησε και φέτος την Πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα (CERTIFIED by Great Place to Work®).

 

Η συγκεκριμένη διάκριση βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξήγαγε ο οργανισμός Great Place to Work Hellas, παγκόσμιος ηγέτης στην κουλτούρα του χώρου εργασίας για περισσότερα από 30 χρόνια εξετάζοντας την εμπειρία των εργαζομένων, καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό τους περιβάλλον. Σύμφωνα με την έρευνα, μία εταιρεία ορίζεται ως Great Place to Work σε σχέση με τα εξής τέσσερα χαρακτηριστικά: Οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζονται, αισθάνονται ειλικρινή υπερηφάνεια στην δουλειά τους, απολαμβάνουν την συνεργασία με τους συναδέλφους τους και βιώνουν την σταθερότητα στον χώρο εργασίας, ανεξάρτητα από το ρόλο, την ταυτότητα ή τη θέση τους στην εταιρεία.

 

Ο οργανισμός Great Place to Work® δραστηριοποιείται συνολικά σε 60 χώρες, βοηθώντας τις εταιρείες και τους οργανισμούς να δημιουργήσουν μια σταθερά θετική εμπειρία στην συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, καθώς επίσης και εργασιακές κουλτούρες που διατηρούν τα ταλέντα και δίνουν χώρο στους εργαζoμένους τους να αναδείξουν τις δυνατότητες τους.

 

Η εδραίωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος και μιας κουλτούρας βασισμένης στην εμπιστοσύνη και την δέσμευση, αποτελούν θεμελιώδεις αξίες για την ΔEΗ Ανανεώσιμες. Η τρίτη κατά σειρά διάκριση επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη προτίμησης, ενισχύει την ουσιαστική και συνεχή επένδυση της εταιρείας στο ανθρώπινο δυναμικό της και συνεισφέρει στον συνολικό μετασχηματισμό του Ομίλου ΔEΗ.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ Ανανεώσιμες, κ. Κωνσταντίνος Μαύρος, ανέφερε σχετικά: «Η τρίτη διαδοχική πιστοποίηση ως Great Place to Work είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρεία μας. Ενισχύει ακόμη περισσότερο το αίσθημα υπερηφάνειας και ευθύνης για τους στόχους που έχουμε κατακτήσει, ενώ παράλληλα μας ωθεί να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να εξελισσόμαστε και να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας με καινοτόμες πρακτικές για την διαρκή βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους. Με όχημα την καινοτομία, το σεβασμό και τη διαφάνεια, ως μοχλούς ανάπτυξης των ανθρώπων, παραμένουμε πιστοί στην προσήλωσή μας για την υλοποίηση της ενεργειακής μετάβασης, μέσω των επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ».

 

Η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης Ομίλου ΔEΗ, κ. Αλίνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Η διάκριση της ΔEΗ Ανανεώσιμες, ως Great Place to Work μας κινητοποιεί να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Στον Όμιλο ΔEΗ προάγουμε μία κουλτούρα και ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε φωνή ακούγεται και αναγνωρίζεται, ενώ η συνεισφορά όλων εκτιμάται, με την στήριξη και την ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ισότητας. Προωθούμε την συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων μας, παρέχοντας πρόσβαση σε σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και βελτιώνοντας αδιάλειπτα τις συνθήκες εργασίας με την δημιουργία καινοτόμων πρακτικών που βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τον πράσινο μετασχηματισμό του Ομίλου ΔEΗ».

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ