ΕΙΕΠ: Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023

Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Το ΕΙΕΠ γιορτάΖΕΙ την Εξυπηρέτηση 2 – 8 Οκτωβρίου με δράσεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. Μια γιορτή για την Εξυπηρέτηση που κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει θεσμός για ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα και αποτελεί ορόσημο για την εσωτερική και εξωτερική εταιρική ανάπτυξη κάθε οργανισμού.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μια Παγκόσμια γιορτή και γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2017 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) εισήγαγε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο θεσμό, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Κάθε ολόκληρη εβδομάδα του Οκτώβρη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), πιστό στο όραμά του, καλεί τις εταιρείες-μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε μια «γιορτή» για την αξία της Εξυπηρέτησης, ενδυναμώνοντας τόσο τις σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά ακόμη περισσότερο με τους συνεργάτες τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια ανεπανάληπτη «εμπειρία πελάτη».

«Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!» είναι το φετινό μήνυμα που θέλησενα περάσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) στα μέλη του, φέρνοντας στο προσκήνιο τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του εορτασμού, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρονται από τις εταιρείες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).

Χορηγοί Επικοινωνίας 2023: DailyFax, HR Professional, MarketingWeek, Workforce, Global Sustain, Total Business, epixeiro.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Ι.Ε.Π.)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Μαρία Καραδελή, Training Coordinator & P.R., Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, τ. 2106686370| e-mail: maria.karadeli@customerservice.gr

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών:

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Σήμερα, 130 εταιρείες είναι μέλη του Ινστιτούτου. Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Ακόμη, στόχος του ΕΙΕΠ είναι  η δημιουργία ενός επιχειρηματικού πλαισίου που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ