ΕΙΕΠ: GREEK EXCELLENCE 2021, διακεκριμένοι Έλληνες του εξωτερικού τα τιμώμενα πρόσωπα

Με επιτυχία διοργανώθηκαν για 1η φορά τα GREEK EXCELLENCE 2021 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου με στόχο να τιμήσει και να ευχαριστήσει Έλληνες που διαπρέπουν κυρίως στο εξωτερικό, ως αναγνώριση του δημιουργικού και ολοκληρωμένου έργου τους για την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και ως ελάχιστη συνεισφορά στην εξωστρέφεια που πρέπει να διακρίνει τις ενέργειές μας.

Το ΕΙΕΠ επέλεξε φέτος να κάνει κάτι ξεχωριστό, τιμώντας μεγάλους Έλληνες που προβάλλουν διεθνώς τη χώρα μας, καθώς είναι η χρονιά που σηματοδοτεί δυο ολόκληρους αιώνες ελεύθερης και ανεξάρτητης Ελλάδας, είναι η χρονιά που καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σημείο αναφοράς για το έθνος μας και διαχρονική πηγή έμπνευσης.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης, ήταν η δημοσιογράφος, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς το μοναδικό στίγμα τους έδωσαν τέσσερις (4) εξαίρετες προσωπικότητες που παραχώρησαν συνέντευξη στο ΕΙΕΠ, και συγκεκριμένα οι:

  1. Μανώλης Δερμιτζάκης – Αντιπρόεδρος στη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline στον τομέα της υπολογιστικής βιολογίας
  2. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ – Βυζαντινολόγος ιστορικός
  3. Κωνσταντίνος Δασκαλάκης – Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT
  4. Νίκος Αλιάγας – Παρουσιαστής

Τα πρόσωπα που τίμησε το ΕΙΕΠ είναι σύμβολα προόδου και έμπνευσης, που πορεύονται με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα και με επιμονή στον δρόμο της αριστείας. «Αυτούς επιλέξαμε να θαυμάσουμε και να μιμηθούμε. Τον δικό τους δρόμο επιλέγουμε, χωρίς σύντομα μονοπάτια και χωρίς άγονο ανταγωνισμό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΙΕΠ και Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Αττικής Οδού, κ. Frank Thibaut.

Μέσα από τις εμπνευσμένες και παρακινητικές τοποθετήσεις των βραβευμένων, το Ινστιτούτο θέλησε να ενισχύσει την πίστη στο ανθρώπινο πνεύμα και να τονώσει το αίσθημα υπερηφάνειας για όλους όσοι τα κατάφεραν, για όσους έδωσαν δύσκολες μάχες και για όσους κράτησαν ζωντανό το φωτεινό παράδειγμα της επανάστασης του 1821, ένα γεγονός τεράστιας ιστορικής σημασίας, που σήμανε την αρχή της αφύπνισης της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Cosmote και Cosmote E-value, Χορηγοί η Εταιρεία Αττικές Διαδρομές και το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Χορηγοί επικοινωνίας οι Μπούσιας, epixeiro.gr, BnB Daily, FnB daily, Horeca Open, Notice Content and Services και Total Business. Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όλα τα τιμώμενα πρόσωπα παρέλαβαν τιμητική πλακέτα ως μια μικρή ένδειξη θαυμασμού και αναγνώρισης του μεγάλου έργου τους, το οποίο έχει ελληνικές ρίζες.

Μπορείτε να δείτε ξανά την εκδήλωση εδώ https://www.customerservice.gr/el/greek-excellence-2021.html  

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ