ΕΙΕΠ: Human Centricity 2.0: Serving with Empathy & Artificial Intelligence

 

Το συνέδριο

Στην σύγχρονη εποχή, λέξη-κλειδί για την Εξυπηρέτηση του Πελάτη/Πολίτη -και ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση για τις επιχειρήσεις- είναι η προσαρμοστικότητα. Οι επιχειρήσεις αναγκάζονται σε μόνιμη και διαρκή αναπροσαρμογή των σχέσεων με το κοινό, έχοντας να επεξεργαστούν κάθε φορά και νέα δεδομένα: τεχνολογικά άλματα, κοινωνικές ζυμώσεις, περιβαλλοντικές ανησυχίες, αποδοχή και ενσωμάτωση της διαφορετικότητας, αλλά και πολιτικοοικονομικοί παράγοντες όπως το ζητούμενο για βιώσιμη ανάπτυξη, οι συνέπειες του πολέμου και της ενεργειακής κρίσης, ο πληθωρισμός κ.ά.

 

Το παραπάνω πλαίσιο επηρεάζει δραματικά τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τον τρόπο λήψης αγοραστικών αποφάσεων, καθώς και τις σχέσεις αλλά και τις προσδοκίες τους από τα brands. Επιπλέον, η αλματώδης αύξηση στη ζήτηση ψηφιακών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας συνεχίζεται στην μετα-πανδημική εποχή με αμείωτη ένταση, καθώς είναι σαφές ότι η νέες τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν ριζικά όλα όσα έως τώρα γνωρίζαμε για το εμπόριο και την κατανάλωση.

 

Σε μια εποχή λοιπόν που η αλλαγή έχει ταυτιστεί με την κανονικότητα, οι ηγέτες του Customer Service καλούνται να επανεξετάσουν τις στρατηγικές επιλογές τους ώστε να μετατρέψουν τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες.

 

Θεματολογία

Όλα τα megatrends της Εξυπηρέτησης Πελατών μέσα σε μία μόνο ημέρα!

  • Ψηφιακή Εξυπηρέτηση και Καινοτομία: πώς επαναπροσδιορίζεται ο τρόπος που οι οργανισμοί εξυπηρετούν και αλληλοεπιδρούν με το κοινό.
  • Προσαρμοστική Εξυπηρέτηση: πώς σχεδιάζονται εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε κοινού από τους Boomers μέχρι την Gen-Z.
  • Τεχνητή Νοημοσύνη: είναι δυνατή η παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση χωρίς ανθρώπινη μεσολάβηση;
  • Ανάλυση Δεδομένων: αναλύοντας τεράστιο όγκο δεδομένων, οι οργανισμοί κατανοούν καλύτερα τους πελάτες και προβλέπουν τις ανάγκες τους.
  • Ενσυναίσθηση & Συμπερίληψη: πώς κατανοούμε και εξυπηρετούμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών με βάση τα συναισθηματικά ερεθίσματα και τις ιδιαιτερότητές τους.
  • Customer & Employee Satisfaction: πώς συσχετίζεται η ικανοποίηση με την επιχειρηματική αειφορία και την κερδοφορία.
  • Εταιρική Υπευθυνότητα και Εξυπηρέτηση: ποιος ο ρόλος του πελάτη στη συνδημιουργία ενός μοντέλου βιώσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον.
  • Κουλτούρα Εξυπηρέτησης και Εκπαίδευση: σύγχρονες πρακτικές αναβάθμισης των δεξιοτήτων του προσωπικού με στόχο τη διάχυση μιας κουλτούρας ανάληψης ευθύνης και λήψης πρωτοβουλίας.

 

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ