ΕΙΕΠ: Συνεργασία με ΣΕΚΕΕ «Κλαδικές και Λειτουργικές Εφαρμογές Κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις»

Οι αιτήσεις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις» συνεχίζονται μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022. 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) με ιδιαίτερη χαρά πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Με όφελος για εσάς και τις εταιρείες σας, σας παρουσιάζουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις», που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού σας σε τεχνολογίες για mobile εφαρμογές, σε μια σημαντική σειρά σεμιναρίων συνόλου 80 ωρών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει στις βασικές θεματικές ενότητες του Enterprise Mobility, με έμφαση σε:

1.    1. Τεχνολογικές εξελίξεις στις κινητές εφαρμογές και γενική παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών.

2.    2. Κλαδικές και λειτουργικές εφαρμογές κινητών (smartphone, tablets) και τρόπος αξιοποίησης από τις επιχειρήσεις.

3.    3. Σχεδίαση καινοτόμων mobile υπηρεσιών.

4.    4. Στρατηγική χρήση της πληροφορικής στην επιχείρηση.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποτελείται από 80 ώρες, εκ των οποίων οι 16 ώρες θα γίνουν online με εισηγητές, ενώ οι υπόλοιπες 64 ώρες θα πραγματοποιηθούν μέσω e-learning πλατφόρμας στο δικό σας χρόνο. Τα σεμινάρια αυτά παραδίδονται εκτός ωραρίου εργασίας και ως εκ τούτου οι συμμετέχοντες αμείβονται με 5 €/ώρα μικτά.

Με το πέρας της παρακολούθησης του κύκλου εκπαίδευσης, ο συμμετέχων πιστοποιείται στις δεξιότητες που απέκτησε μέσα από γραπτή δοκιμασία. Με την επιτυχία του, λαμβάνει πιστοποίηση από τον ΣΕΚΕΕ, τη συνολική αμοιβή του προγράμματος και έχει πλέον ένα νέο εφόδιο στην επαγγελματική του καριέρα.

Το έργο χρηματοδοτείται από το κράτος αλλά επιβλέπεται από τον ΣΕΚΕΕ και ως εκ τούτου το επίπεδο εκπαίδευσης θα είναι υψηλό. Προτείνεται να συμμετάσχουν υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα με σπουδές σε οποιοδήποτε κλάδο πλην πληροφορικής, με πτυχίο από ιδιωτικές σχολές, ΙΕΚ, ΤΕΙ και ανώτερο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εδώhttps://sekeetraining.gr/

Κατά την συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να αναφέρεται ότι η εταιρεία σας είναι μέλος του ΕΙΕΠ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ