ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για την 72η Spielwarenmesse

Αρχίζει από 17 Νοεμβρίου η προπώληση εισιτηρίων για την 72η Spielwarenmesse, τη μεγαλύτερη, διεθνώς, έκθεση παιχνιδιών, η οποία ανοίγει τις πύλες της, στη Νυρεμβέργη, από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, μετά από διακοπή ενός έτους λόγω Covid-19.

Η 72η Spielwarenmesse, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτυπώνει τον συνδυασμό τάσεων και καινοτομιών, δικτύωσης και τεχνογνωσίας στην αγορά παιχνιδιού και έχει ήδη εγγράψει πάνω από 1.700 εκθέτες.

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των επισκέψεων στην έκθεση, η διοργανώτρια αρχή, Spielwarenmesse eG, θα προσφέρει τις επόμενες ημέρες ενημερωτικές online διαλέξεις μέσω της ιστοσελίδας της.

Το ημερήσιο ψηφιακό εισιτήριο για τους εμπορικούς επισκέπτες θα διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση www.spielwarenmesse.de/tickets-kaufen και η χρήση του θα είναι εφικτή μέσω των smartphones.

Για το 2022 δεν θα υπάρχει ταμείο στο χώρο της έκθεσης. Επιπλέον, το εισιτήριο εισόδου θα ισχύσει για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις δασμολογικές ζώνες 100/200 (Νυρεμβέργη, Fürth, Stein).

Όλες οι άλλες πληροφορίες σχετικά με την είσοδο στην έκθεση μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Spielwarenmesse. Επιπλέον, το εισιτήριο θα εξασφαλίζει πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital, ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου. Η υπηρεσία αυτή θα υποστηρίξει τους εμπόρους κατά την προετοιμασία τους για την έκθεση και θα διευκολύνει τη στοχευμένη αναζήτηση εταιρειών και ομάδων προϊόντων, τη δημιουργία επαφών και την πραγματοποίηση ραντεβού – ψηφιακά ή δια ζώσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ