ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Opening event για το Ευρωπαϊκό έργο “GoInt”

To opening event του Ευρωπαϊκού έργου «Go International» πραγματοποιείται αύριο σε υβριδική μορφή, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το έργο ”Go International», με ακρωνύμιο «GoInt», επιδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεκίνησε τον Απρίλιο 2021, θα έχει διάρκεια 18 μηνών και εταίροι του είναι οι:

1. 1. Bulgarian Small and Medium Enterprises Promotion Agency – Αρχηγός εταίρος του έργου

2. 2. Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

3. 3. Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Στόχος του έργου “GoInt” είναι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα να αναπτύξουν τη διεθνή παρουσία τους. Οι σχεδιαζόμενες δραστηριότητες περιλαμβάνουν αποστολές στην Ουκρανία και το Βιετνάμ, ενημερωτικές εκδηλώσεις, δράσεις κατάρτισης, καθοδήγηση και εργαστήρια υποστήριξης των εξαγωγέων.

Η εναρκτήρια αυτή εκδήλωση έχει σκοπό να ενημερώσει επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου για τις δράσεις του έργου “GoInt” και τα οφέλη που θα προσφέρει στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες για τo έργο “GoInt” και τη συμμετοχή στην εκδήλωση, να ανατρέξει στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ