ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: H επόμενη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων

Ιανουάριο του 2023 θα ανοίξει τις πύλες της η επόμενη International Green Week Berlin, η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, μετά από απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, να μην διεξαχθεί η διοργάνωση του 2022, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων που προκαλεί η πανδημική κρίση.

Σύμφωνα με τον Εκθεσιακό Οργανισμό, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η επόμενη International Green Week Berlin θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 29 Ιανουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι η έκθεση πραγματοποιείται ετησίως στο Βερολίνο και είναι από τις ελάχιστες διοργανώσεις με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή καθώς και ότι στην International Green Week Berlin η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου, διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του για να υποστηρίξει από κοινού με την K.L.Ni Promotion τη διοργάνωση του επόμενου Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου για το έτος 2023, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης. Σκοπός του είναι οι ελληνικές εταιρίες, που θα δηλώσουν συμμετοχή να προωθήσουν στον Γερμανό καταναλωτή παραδοσιακά προϊόντα αλλά και να επιδιώξουν εμπορικές συμφωνίες με εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων της Γερμανίας.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την International Green Week, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.gruenewoche.de/en/.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ