ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ: Τιμητική Υποστήριξη ΕΙΕΠ στο 27th HR Symposium της KPMG: 5 Ηγέτες HR μεγάλων οργανισμών συζητούν για τις προκλήσεις στην προσέλκυση και τη διατήρηση ταλέντων

 

Στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο, ο τομέας του Ανθρώπινου Δυναμικού μεταβάλλεται συνεχώς, καθοδηγούμενος από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη μεταβαλλόμενη δυναμική του εργατικού δυναμικού και τις αναδυόμενες τάσεις.

 

Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει. Οι κοινωνικές αλλαγές, όπως η γήρανση του πληθυσμού σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες και η αυξανόμενη κατανόηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των εργασιακών πρακτικών, αλλά και τα ευρύτερα κοινωνικά κινήματα οδηγούν κυρίως τις εξελίξεις.

 

Επιπλέον, ο αντίκτυπος των πρωτοποριακών τεχνολογιών (ιδίως της τεχνητής νοημοσύνης) γίνεται πιο αισθητός από ποτέ, καθώς ο ρυθμός υιοθέτησης επιταχύνεται. Αυτό το κύμα ψηφιοποίησης και μετασχηματισμού θα επηρεάσει όλους, καθώς η τεχνολογία ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στον χώρο εργασίας.

 

Οδεύοντας προς το 2024, οι επαγγελματίες του HR καλούνται να προσαρμοστούν στις τελευταίες εξελίξεις, να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές ανάγκες και για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο των οργανισμών τους, τους ανθρώπους τους.

 

Με κεντρικό μήνυμα “Empowering Minds – Boosting Hearts”, το 27th HR Symposium θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου από την KPMG στην Ελλάδα, και θα φέρει σε επαφή top στελέχη και thought leaders από κορυφαίους οργανισμούς για να αναδείξουν τoν μεταβαλλόμενο ρόλο του HR, καθώς και τρόπους διασφάλισης ότι οι άνθρωποί σας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 2024.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ