ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Μια ελληνική εταιρία στη Διεθνή Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2022, στο Μόναχο

Με μια ελληνική επιχείρηση έριξε αυλαία στις 21 – 24 Ιουνίου η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2022, η οποία διοργανώθηκε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία GIZELIS Robotics S.A. εκπροσώπησε την Ελλάδα στην automatica 2022, στην οποία συγκεντρώθηκαν συνολικά 574 εκθέτες από 35 χώρες και φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 28.000 εμπορικοί επισκέπτες.

Στο επίκεντρο αυτής της αποκλειστικά βιομηχανικής διεθνούς έκθεσης πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι τομείς: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες.

Η επόμενη διοργάνωση της automatica έχει προγραμματιστεί για τις 27-30.06.2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση automatica, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://automatica-munich.com/.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ