ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: 30 Αυγούστου 2024 λήγει η προθεσμία έγκαιρης κράτησης χώρου στη Διεθνή Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA 2024

 

Τη δυνατότητα έγκαιρης κράτησης χώρου (Early Bird) μέχρι τις 30 Αυγούστου 2024 προσφέρει η Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, σε όσες εταιρείες επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση και να έρθουν σε επαφή με κατασκευαστές και υποψήφιους συνεργάτες για τη διανομή ή αξιοποίηση των πατεντών τους.

 

Συγκεκριμένα, η iENA, η οποία διοργανώνεται από την AFAG και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα διεξαχθεί και φέτος από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης και θα παρουσιάσει εφευρέσεις από περισσότερες από 30 χώρες για τον «κόσμο του αύριο», φιλοξενώντας για τρεις ημέρες εφευρέτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να λανσάρουν τις καινοτομίες τους στο διεθνές κοινό.

 

Παράλληλα με την iENA λαμβάνουν χώρα και άλλες εκδηλώσεις όπως το “Συνέδριο Καινοτομίας” και το φεστιβάλ δημιουργίας και τεχνολογίας “Hack & Make”.

 

Ειδικότερα, το “Συνέδριο Καινοτομίας” θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου και θα προσφέρει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και κύκλους ενθαρρυντικών συζητήσεων γύρω από νέες εφευρέσεις και καινοτομίες, απευθυνόμενο σε διευθυντές καινοτομίας, επιχειρηματίες και προγραμματιστές.

 

Το φεστιβάλ δημιουργίας και τεχνολογίας “Hack & Make” πραγματοποιείται και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, δίδοντας έμφαση σε δημιουργικά άτομα και σε εφευρέτες.

 

Στη διοργάνωση του 2023 η έκθεση συγκέντρωσε 200 εκθέτες από 30 χώρες και πάνω από 500 εφευρέσεις. Τα θέματα που απασχόλησαν την έκθεση ήταν, μεταξύ άλλων, οι καθημερινές βιοτικές ανάγκες, οι μέθοδοι εργασίας, οι μεταφορές, η μεταλλουργία, η κλωστοϋφαντουργία, η χαρτοποιία, οι κατασκευές, οι γεωτρήσεις και η εξόρυξη, η μηχανολογία, ο φωτισμός, η  θέρμανση, η ηλεκτρολογία και η πληροφορική, καθώς επίσης διάφορες εφευρέσεις και πρακτικές καινοτομίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την iENA, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 041 και στο E-Mail: v.altidou@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης https://www.iena.de/en/.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ